Sejur Craciun 2017.
Servire masa de Craciun sub orice limite. Ati intalnit undeva sa platiti cafeaua la masa de Craciun???!!! (precizez - o singura cafea).
Meniu comunist. Fețe de [...]. Obiceiuri si tertipuri ieftine de a descuraja buna dispozitie.
Pacat de hotel care se va degrada curand daca se continua in aceiasi maniera de manageriat. Probabil un manager german are nevoie de vreo 2 ani sa-l puna pe linia de plutire. Servcii deplorabile, angajati pe masura.
Pe viitor nici o sa ocolesc hotelurile cu recenzii, fabulous, extraordinary.
Probabil recenzia mea nu va sta mult si o sa fie stearsa.
Trimis de Marin dela in 27.12.17 20:08:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marin dela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Probabil recenzia mea nu va sta mult si o sa fie stearsa.
Aștept, sunt curios să văd după câte luni sau câți ani vei recunoaște, (la fel de) public, că presupunerea ta s-a dovedit a fi una aiurea, bazată exclusiv pe ”teorii conspiraționiste”, deplasată.
Nu contează cât - 3 luni, 5 sau 13 ani - eu unul o să aștept / urmăresc.
Fotografii de pe acolo, din sejur, s-ar putea încărca?
Daca citeai si recenziile anterioare puteai lesne observa ca nu esti singurul care s-a declarat nemultumit... Si intocmai ca 'die wetten taft": comentariile rezista! ????
@webmasterX:
Pt webmasterX.
Ar fi bine sa ma insel. Nu exista "teorii cospirationiste" doar oameni cu bani care platesc unde trebuie un IT-ist si totul se rezolva.
”Fotografii de pe acolo, din sejur, s-ar putea încărca?
Fotografii nu am dar imi pare rau ca nu pot incarca mirosul de canalizare din holul hotelului.
Pt. "Marin dela": imi pare rau ca nu ti-a placut sejurul la H Carpati. Noua ne-a placut. Poate e o chestie de gusturi, nu stiu. "Miros de canalizare in holul hotelului" - nu am sesizat cat am stat acolo nici prima oara, nici ulterior. Din contra, am avut senzatia de curat si de liniste. Poate de Craciun cand ai fost tu sa se fi intamplat ceva cu scurgerea sau cu canalizarea, nu stiu, dar nu cred. Nu spun ca e ca la Ritz, dar senzatia noastra a fost ca pentru banii pe care i-am dat a meritat din plin. Vacante frumoase sa ai!
- Aug.2019 Un sejur plăcut la Hotelul Carpați din Predeal — scris în 27.11.19 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Hotel Carpati 3 stele — scris în 31.01.19 de charisteas din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Părere cazare — scris în 10.02.18 de Vasilic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2018 A doua oară la Hotel Carpaţi. Minunat — scris în 06.01.18 de Razvan T.* din BERTEA [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Dezamagire totala — scris în 04.08.17 de BMR din ALEXANDRIA - nu recomandă
- Oct.2016 Culorile toamnei la Predeal — scris în 16.10.16 de Raluca S. din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Superlativ — scris în 31.12.15 de zoloft din BUCUREşTI - RECOMANDĂ