Hotel nou, cochet, modern, se remarca printr-o curatenie exemplara si senzatia de a simti "caldura" de acasa.
Nu beneficiaza de amplasarea la baza partiei dar lucru rar intalnit la noi, se asigura transportul catre si de la partie, asa incat acest lucru nu este un minus.
Camerele sunt mari, frumoase, deosebit de curate.
Hotelul beneficiaza de o piscina absolut minunata, sauna si masaj, asa incat iti poti petrece timpul seara, dupa ski, fara sa te simti ca intr-un satuc uitat de lume lucru care ne deranja de regula in statiunile noastre.
Personalul foarte amabil, am fost si in toamna si langa hotel sunt amenajate niste foisoare absolut minunate, in care daca va incumetati va puteti prepara singuri pastravul pescuit la fata locului.
Un hotel cu bun gust, in care sigur vom reveni si vom reveni si cu poze.
Trimis de Fania in 15.02.10 12:05:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Fania); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Te rugam: ceva detalii legate de localizarea acestui hotel! Deasemenea da-ne si pozele tale...
Piscina si celelalte cam cat costau?
Ce preturi aveau camerelele si daca se si putea manca si la fel la ce preturi?
Multumim Fania
Hotelul este situat dupa piata pe partea stanga, sunt indicatoare catre el, mi-e destul de greu sa explic ca locatie, mai ales ca nu este in zona Lux Garden-Nu ma uita, deci zona partiei.
Transportul poate fi insa asigurat de ei si exista o camera de depozitare pentru echipament.
Accesul la Spa este gratuit si nelimitat pentru clientii hotelului.
Preturile variaza functie de ofertele care le au dar recomand site-urile specializate de rezervari unde obtineti preturi evident mai bune in afara perioadelor de oferta.
multumesc fania!
ia uite ce gasii:
- Feb.2024 Evitati mizeria asta de hotel — scris în 21.02.24 de Teardrop din BUCUREșTI
- Jun.2021 Weekend în prima lună cu piscinele interioare redeschise — scris în 07.07.21 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Craciun trist la cautis — scris în 03.01.14 de ionut n* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Bravo Cautis! — scris în 12.08.13 de NedMiky din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un weekend de vis la Cautis — scris în 18.06.13 de Radou din PITESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2013 Dulce acrisor — scris în 05.03.13 de serbangggg din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Standard Indoielnic — scris în 07.01.13 de georges82 din BUCUREşTI - nu recomandă