REZONABIL
Ne-am hotarat sa mergem la hotel Carmen prin noiembrie 2019, pentru ca mergeam impreuna cu nepotii si voiam sa fim cat mai aproape de partie, daca ar fi fost zapada (ceea ce nu s-a intamplat)... pentru alternativa cu piscina, pentru impresiile care le-am gasit de la alti turisti, si chiar pentru pretul care l-am avut... 350lei/dubla 4 stele, cu mic dejun.
despre SERVICII
Am comunicat de cateva ori telefonic cu personalul de la receptie, care a fost foarte amabil si deschis in rezolvarea cerintelor mele.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera a fost la etajul 3, pe partea din spate a hotelului. Spatioasa, mobilier frumos, in stare buna. Nu am avut balcon. Foarte curat, intrau cameristele zilnic, luau gunoiul, schimbau prosoapele daca era necesar. Lenjeria nu a fost schimbata, dar nici nu a fost necesar. Am avut halate si papuci. Nu au fost probleme cu caldura si apa calda, chiar am mai inchis caloriferele. Afara au fost oricum peste 10 grade. Nu ne-a deranjat zgomotul de afara, despre care au scris alti turisti, cred ca datorita pozitiei camerei pe spate. Am dormit foarte bine, salteaua si pernele au fost in regula. Coborarea la piscina se facea pe la etajul nostru. Au 2 lifturi spatioase.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Restaurantul este maricel, aranjat frumos. Ospatarii au fost un pic aerieni, mai ales dupa amiaza si seara, desi erau destul de putini clienti. Mancarea nu a fost deosebita, dar preturile mari. Am mancat de doua ori la vecinii de la Vatra Regala. In schimb, micul dejun foarte bogat, variat, cu fructe, legume, patiserie, peste marinat, zacusca. Cafeaua foarte buna, au doua masini de cafea, nu stateai prea mult la rand. Apa si sucuri si imbuteliate, si la dozator. Si, surprinzator, si ospatarii alergau in toate directiile, debarasau, completau...
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Amplasat pe DN 1, aproape de gara, de magazine, are parcare pe lateral si in spate. Are si o sala de bowling, moderna, cu 6 piste.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Dimineata plecam prin imprejurimi, iar seara mergeam la piscina si la bowling. Piscina este ingrijita, apa in jur de 26 grade, au cateva sezlonguri pe margine. Prosoapele se iau de acolo. Este deschisa si pentru cei din exterior. Au si un loc de joaca la etajul 4, mare, cu multe jucarii, dar care nu erau in cea mai buna stare si erau de-a valma. Cred ca nu venea nimeni sa le mai aseze dupa ce plecau copiii.
Am vizitat targul de craciun de la Brasov, am urcat cu telecabina la Babele, copiii nostri au zburat cu parapanta la Sacele, am fost la Trei brazi la Fun Park.
Trimis de mihaela38 in 11.09.20 22:06:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL. A mai fost în/la: hotel Doru, hotel Draga Maria, hotel Predeal Holidays, vila Blue, vila Soimul.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaela38); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 01241&hid=22589.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
ceva nu se leaga: dubla 350 lei (probabil 2 duble) iar costul 1000 lei/noapte
- Feb.2023 Este loc de mai bine! — scris în 18.09.23 de istratescu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2023 Ar putea fi super, dar nu e — scris în 28.02.23 de andreea_kamelya din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2022 Hotel Carmen - Predeal — scris în 07.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 O cazare de nota 8 — scris în 31.10.22 de AndreeaCoj din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Nu recomand! — scris în 30.01.21 de Any N din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jan.2020 Inca bine, desi incep sa scada conditiile — scris în 16.01.20 de vld79 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Bine — scris în 04.03.18 de gabri_oana din PANTELIMON - RECOMANDĂ