Hotelul nu este chiar de trei stele dar ofera un ambient primitor personal dragut si multe atractii. Acum pentru cei super pretentiosi ma rog... cautati altceva mai bun la pretul acesta.
Bufet suiedez ok cu de toate daca intradevar vrei sa observi nu poti sa te ridici flamind. Cred ca merita sa ei si all pentru ca mincarea este diversificata si daca faci un calcul tot acolo ajungi plus scapi de batai de cap unde mergi fiindca nu ai prea multe oportunitati.
Xbox copii beneficiaza doar de o ora gratis doar o data apoi 15 ron ora dar gratis piscina gradinita spatiul de joaca.
Nu este o statiune decit pentru penionari nu ai unde iesi si in continuare pina la Saturn e jale de urit imi pare rau dar de la an la an tot mai degradate.
Camera bine baia rau balcoane cu vedere la mare dar ne ingrijite. Se schimba prosoape si lenjeria. Per ansablu nota finala 7.
Trimis de aid in 23.07.17 17:36:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aid); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@aid: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 16&ridAnt=79563
@aid: Ca sa mergi la plaja cum faci? Cat e de departe? Piscina exterioara e ok?
- Aug.2024 De evitat! — scris în 10.08.24 de ux135280 din BUCUREșTI
- Jun.2024 O vacanta relaxanta — scris în 27.06.24 de CRINA-ADINA din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Sep.2023 O revenire la Capitol — scris în 27.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 A fost un capitol de neuitat? — scris în 03.08.23 de alberto_1337 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Hotel Capitol, o vacanta relaxanta — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Last Capitol — scris în 01.08.19 de Tibi B din GURA HUMORULUI - nu recomandă
- Jul.2019 Un concediu reusit — scris în 20.07.19 de Anakcs* din TARGU MURES - RECOMANDĂ