Q&A Capitol Hotel [Jupiter]

Întrebări și răspunsuri [5]

 • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Capitol Hotel [Jupiter]»
  • CÂND / LA CE se folosesc

   Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

   Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

   • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
   • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
   • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
   • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

   • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

   • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

   • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
  • Când NU trebuie folosite
   • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

   • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
   CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

  Internetul wirelesstrimisă de: starsbery - în [14.07.13 14:38:42]

  Buna! Am inteles ca la hotel capitol exista internet wireless gratuit. Ca sa pot folosi internetul pe telefon va trebui sa cer de la receptie parola??? Sau nu are??? P. S. Vreau raspunsuri cat mai repede pentru ca maine plecam Multumesc anticipat
  4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1640

  Baiatrimisă de: starsbery - în [27.05.13 15:20:27]

  A fost cineva deja la Capitol (in 2013) ??? Daca da, va rog sa imi spuneti, s-a rezolvat problema cu mirosul din baie despre care scrie aici pe site??? Multumesc
  8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1493

  Hotel Capitol - Jupitertrimisă de: inutiu - în [21.06.12 13:53:18]

  Nu a fost nimeni inca la Capitol anul acesta? Noi urmeaza sa mergem in august dar am citit la ei pe site si am vazut ca au o multime de noutati. Am vazut poze cu camere mobilate modern, am inteles ca toate camerele sunt de 3 stele acum. Asteptam pareri
  5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1479

  disney channeltrimisă de: fonfonica - în [30.07.11 02:27:30]

  cum gasesc sau fixez disney channel ul?
  2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1244

  delta, capitol sau california?trimisă de: fonfonica - în [01.07.11 04:20:23]

  hola, anul acesta vreau sa incerc jupiter mai ales pentru parcul de distractii pentru copii dar nu stiu pe care dintre cele 3 hoteluri sa aleg
  5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2507

  SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Capitol Hotel [Jupiter]
  pagină generată în 0.00445199012756 sec
  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată