Anul trecut am stat 7 zile la Capitol si per total am fost multumiti spre foarte multumiti de ceea ce am gasit aici.
Cazare: am ajuns la hotel in jurul orei 14. Locuri de parcare nu mia erau dar am fost ghidat spre spatiul verde de langa hotel care era transformat de asemenea intr-o parcare neoficiala. Cazarea s-a facut fara nici o problema. Doamnele de la receptie dragute, raspuns fara probleme la orice nelamurire.
Camera - Decenta, curatenie, asternuturi curate, mobilier cat de cat modern, LCD in camera. Baia ok, curat, prosoape curate care se schimba doar atunci cand le lasi jos (dealtfel erai informat despre asta si la receptie si cu ajutorul unui sticker aplicat pe faianta baii). Orice nemultumire este trecuta cu vederea in momentul in care iesi pe balcon. O priveliste minunata, spre rasarit, care te lasa fara cuvinte.
Mesele: micul dejun - suntem mai lenesi si nu am servit niciodata micul dejun la ei. O gustare in camera sau ceva pe plaja.
Pranzul si Cina: OK, fara mofturi (menisc de prepelita sau alte alea), dar gustos totul. Ciorbele foarte bune. In ciorba de vacuta gaseai carne, nu trebuia sa o cauti. Ciorba de legume avea legume. Ceea ce vreau sa subliniez e ca nu foloseau plicuri de ciorba sau alte minuni doar pentru a zice ca servesc ciorbe. Felul doi ok si ala, mai multe sortimente (nu foarte variat dar satisfacator). Totul era foarte bine gatit, nu dadea senzatia de crud sau ars.
Psicina: marele plus din punctul meu de vedere. La orice ora ajungeai aveai sezlong asigurat. Barul de la piscina super ok, o limonada care mie mi-a placut foarte mult. De aceiasi parere a fost si fiica-mea care bea cel putin doua limonade pe zi, lucru imbucurator pe caldurile alea. Fetele de la bar umblau printre sezlonguri si iti aduceau comanda la piscina (orice in afara de mancare). Justificat, cand te gandesti ca se poate trezi vreunul sa scape ceva in ea. Muzica ok, nici tare, nici incet, suficient sa nu deranjeze.
Terasa Capitol: un punct forte al hotelului. Pizza de aici este cam cea mai buna din toata statiunea. Dealtfel, tot ce inseamna gratar era foarte bine preparat. Seara se organiza karaoke.
Alte facilitati: teren de tenis, loc de joaca pentru copii. Pentru turistii cazati la capitol, intrarea la locul de joaca era gratis. O multime de tobogane si castele, teatru pentru copii, picturi pe figurine de ipsos, masinute etc. Aproape de teatrul de vara jupiter. In functie de cat esti de norocos poti prinde spectacole faine.
Un lucru imbucurator:
Intr-o dupa amaiaza stand la terasa a venit administratorul hotelului (un tip la vreo 40 de ani) care era foarte impacientat ca cineva i-a facut un review mai nasol pe amfostacolo: -). Deci sunt sperante ca anumite lucruri pe care le mai semnalam pe aici se pot rezolva. Parea deajuns de implicat si deschis omu', deci sunt sperante de mai bine.
Concluzie finala: Un hotel decent, cu conditii decente. Nu este pentru cei foarte pretentiosi sau care cauta nod in papura. Daca mergi sa te simti bine vei avea toate sansele sa ai un concediu reusit.
IN DOUA SAPTAMANI merg din nou (yupiii), asa ca o sa fiu in masura sa va zic daca s-a mai schimbat ceva (in bine sper).
Trimis de duknu in 23.07.14 17:17:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (duknu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”... asa ca o sa fiu in masura sa va zic daca s-a mai schimbat ceva
Nu am habar dacă au apărut schimbări prin interiorul hotelului sau la calitatea serviciilor deoarece nu am fost cazat la Capitol; am trecut însă pe acolo şi până una alta îmi permit eu să menţionez o schimbare: piscina a fost complet renovată şi a căpătat o altă faţă - un aspect pozitiv, zic eu.
Vacanţă plăcută! Aşteptăm noi veşti despre acest hotel.
- Aug.2024 De evitat! — scris în 10.08.24 de ux135280 din BUCUREșTI
- Jun.2024 O vacanta relaxanta — scris în 27.06.24 de CRINA-ADINA din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Sep.2023 O revenire la Capitol — scris în 27.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 A fost un capitol de neuitat? — scris în 03.08.23 de alberto_1337 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Hotel Capitol, o vacanta relaxanta — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Last Capitol — scris în 01.08.19 de Tibi B din GURA HUMORULUI - nu recomandă
- Jul.2019 Un concediu reusit — scris în 20.07.19 de Anakcs* din TARGU MURES - RECOMANDĂ