Am sa fiu foarte concis, ca sa nu pierdeti vremea.
Suntem personaje care stim ce inseamna si dormitul in sac la -5 grade dar si ultra all inclusiv-ul de 5 stele si am venit la Capitol stiind exact la ce sa ne asteptam, adica bine ancorati in realitate, fara asteptari prea mari, nu are rost sa explic de ce am ajuns sa alegem acest hotel.
Concret, daca nimeriti camere de pe palierul dinspre piscina, va veti simti ca si cum ati fi cazat intr-o canalizare, asa cum au mai scris si altii, este insuportabil, cred ca este o problema undeva pe coloana respectiva. Am cumparat banda si am astupat gura de aerisire din baie, am pus prosoape ude pe toate gurile de scurgere care aveau legatura cu canalizarea, si asa a fost un pic mai bine dar... din pacate este aspectul care m-a facut in final sa nu recomand acest hotel, tinand cont de toate avantajele si dezavantajele cu care ne-am confruntat.
Camerele sunt partial renovate, adica in unele este mobilier nou, baile sunt la fel echipate ca si acum multi ani, finisaje mediocre, insa cameristele isi fac bine treaba, chiar de laudat acest aspect in usoara discordanta cu calitatea camerelor. In una din camere aveam un televizor cu diagonala de 37cm!!! , mic si vai de el, in alta camera un LCD foarte tare!!!
La restaurant mancarea este foarte buna, dar mult prea scumpa, parerea mea, insa aici povestea e putin mai imbarligata, strategia de marketing a hotelului este, parerea mea, gresita.
Va dau doar cateva indicii ca sa va faceti o idee la ce ma refer. Micul dejun nu este bufet suedez anul asta, ci, primesti un card de la receptie cu 26 de lei/persoana pe zi, cam la atat estimeaza ei valoarea consumului. Poti folosi aceasta suma de pe card oricand si pt orice de la restaurant si de la bar (unde o prajitura costa 9 lei!!!), dar probabil pe acest considerent cei de la restaurant s-au gandit sa aiba preturi mari ca sa iti golesti rapid cardul si sa fi nevoit sa scoti bani din buzunar, insa strategia nu tine pt ca majoritatea cauta sa manance in alta parte, mai ieftin (hotel Delta, alte terase din Jupiter, sau Neptun), astfel, veti observa ca restaurantul e mai mult gol.
Camerele dinspre plaja se incalzesc repede, trebuie sa iei aer conditionat, altfel nu prea tine figura. In rest, destul de ok, ar fi fost bine daca faza cu canalizarea nu m-ar fi facut sa imi doresc sa plec cat mai repede.
Inca ceva, 3 lifturi, isi fac treaba, e ok. Camera de joaca pt copii e ok, un pic neaerisita, piscina ok, oamenii mai prost crescuti, unii...,
in rest, destul de ok.
Pana la 12 noaptea zgomot mare de la karaoke de langa piscina si de la formatiile care canta la restaurantul hotelului Delta.
Trimis de gabipop1975 in 08.07.13 11:08:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabipop1975); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
La primul review încărcat pe sait, unul mai mult decât echilibrat şi, în consecinţă, de remarcat, @gabipop1975: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2024 De evitat! — scris în 10.08.24 de ux135280 din BUCUREșTI
- Jun.2024 O vacanta relaxanta — scris în 27.06.24 de CRINA-ADINA din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Sep.2023 O revenire la Capitol — scris în 27.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 A fost un capitol de neuitat? — scris în 03.08.23 de alberto_1337 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Hotel Capitol, o vacanta relaxanta — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Last Capitol — scris în 01.08.19 de Tibi B din GURA HUMORULUI - nu recomandă
- Jul.2019 Un concediu reusit — scris în 20.07.19 de Anakcs* din TARGU MURES - RECOMANDĂ