Hotelul are cel mult 2*.
Camerele sunt mici, foarte mici, mobilate saracacios mult diferite de pozele postate pe site-ul lor. Baile arata sub orice critica. Sunt vechi si necesita imbunatatiri. Nu ai unde sa-ti pui un sapun, un gel de dus, sau altceva. Bateriile sunt sub orice critica, iar cada de la dush cred ca este de cand s-a facut hotelul (sigur anii 75-80).
In camere exista aparat de aer conditionat dar trebuie sa platesti 10 ron/zi. Prizele sunt inexistente cu exceptia celei de la TV si asa zisul frigider.
Meniu la restaurant extrem de redus, saracacios si FOARTE scump. N-as fi crezut ca un adult si 2 copii care au beneficiat de altfel de "gratuitate" putem consuma in 7 zile 1100 ron cu mesele. Surpriza... s-a putut, si fara sa ne rupem in figuri cu cine stie ce mancaruri alese... pt ca nu aveau. Hotelul dispune si de o terasa frumoasa, unde au bucate mai ales si diversificate, dar unde nu poti achita cu cardul de la hotel... Deci daca ai toate mesele incluse si vrei sa servesti intr-o seara cina pe terasa, platesti din buzunar.
Plaja hotelului nu este amenajata. Este PLINA de bolovani si scoici sparte, iar apa este foarte murdara si plina de alge. In ea se scalda, pe langa cei care sunt inconstienti sa intre in ea, cainii vagabonzi din statiune.
Ceea ce ar fi trebuit sa fie spatiul verde... este o prelungire a parcarii care de altfel nu este suficient de incapatoare.
In concluzie, nu recomand
Trimis de ionyc in 01.09.12 23:34:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA. A mai fost în/la: Mamaia, Eforie Nord, Sovata, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionyc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ionyc: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Referitor la prize, cel putin la noi in camera, mai erau doua, in spatele noptierelor, de o parte si de alta a patului.
@sparkle: Si la noi in camera mai erau 2 prize in spatele noptierelor, dar erau atit de strategic amplasate acolo incit nu le-am putut folosi nici o secunda
- Aug.2024 De evitat! — scris în 10.08.24 de ux135280 din BUCUREșTI
- Jun.2024 O vacanta relaxanta — scris în 27.06.24 de CRINA-ADINA din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Sep.2023 O revenire la Capitol — scris în 27.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 A fost un capitol de neuitat? — scris în 03.08.23 de alberto_1337 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Hotel Capitol, o vacanta relaxanta — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Last Capitol — scris în 01.08.19 de Tibi B din GURA HUMORULUI - nu recomandă
- Jul.2019 Un concediu reusit — scris în 20.07.19 de Anakcs* din TARGU MURES - RECOMANDĂ