Va salut pe toti si va doresc toate cele bune, sa aveti parte de un concediu placut, poate inspirandu-va si din cele cateva randuri pe care le scriu aici. Am ajuns la hotel pe 10.07, in jurul orei 9.30, nu am avut rezervare anterioara pentru camera, am intrebat la receptie, ni s-a spus politicos (nota 10 tot personalului hotelului Capitol, bine pregatit si amabil!) sa luam loc, iar dupa 10min. am fost anuntati ca exista posibilitatea de cazare, noi optand pentru o camera de 3 stele, cu vedere la mare, disponibila la etajul 7.
Camera curata, baia de asemenea, panorama foarte frumoasa, o surpriza placuta.
Plaja de langa hotel si apa marii din acea zona lasa un pic de dorit, dar la plaja mergeam pe plaja Jupiter, nu departe de hotel, nu a fost nicio problema din acest punct de vedere.
Masa am servit-o in parte la restaurantul hotelului, avand sistem fisa cont 40lei/zi/persoana, cat si la restaurantul-pizzerie Antik, neavand pe nicaieri de obiectat, a fost OK.
Hotel Capitol dispune si de piscina in aer liber, cu apa curata si intretinuta mereu si, de asemenea, de un baby-land pe o suprafata mare, cu tot felul de distractii pentru cei mici. Mai sunt si alte facilitati de care puteti beneficia, net wireless, Playstation si altele de care va puteti convinge daca alegeti sa va petreceti cateva zile la hotel Capitol din Jupiter.
Merita sa incercati!
Trimis de Ionut Mihai* in 20.07.11 16:19:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA. A mai fost în/la: Neptun, Venus, Bran, Moeciu,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ionut Mihai*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 De evitat! — scris în 10.08.24 de ux135280 din BUCUREșTI
- Jun.2024 O vacanta relaxanta — scris în 27.06.24 de CRINA-ADINA din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Sep.2023 O revenire la Capitol — scris în 27.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 A fost un capitol de neuitat? — scris în 03.08.23 de alberto_1337 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Hotel Capitol, o vacanta relaxanta — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Last Capitol — scris în 01.08.19 de Tibi B din GURA HUMORULUI - nu recomandă
- Jul.2019 Un concediu reusit — scris în 20.07.19 de Anakcs* din TARGU MURES - RECOMANDĂ