Intr-un review anterior va impartaseam impresiile noastre privitoare la acest hotel si va spuneam ca speram sa revenim. Iata ca pana la urma, la sfarsitul sezonului, am reusit sa mai petrecem cateva zile aici. De aceasta data am stat in camera de 2 stele si de aceea am crezut de cuviinta ca ar fi bine sa fac o comparatie (sper sa nu deranjeze aceasta decizie). Bine-nteles ca nu ma voi apuca sa repet detaliile generale privitoare la hotel ci ma voi axa pe comparatia dintre cele doua tipuri de camera.
Am stat la etajul 8, pe latura sudica, mai exact pe cea dinspre Saturn, respectiv Mangalia. De altfel, am inteles ca toate camerele de 2 stele sunt doar pe aceasta latura.
- Ambele camere au aceeasi suprafata si amenajare (generala).
- Mobilierul este mai vechi dar reconditionat destul de acceptabil.
- Dotarile sunt aceleasi, doar ca televizorul si minibarul au fost mai uzate, insa functionale. Cat despre aerul conditionat, acesta nu a fost inclus in pretul de cazare (nici nu am avut nevoie). Din spusele unei angajate am aflat ca, pentru a beneficia de aceasta facilitate, trebuia platita o diferenta de 20 lei/zi.
- Si aici, zilnic s-a facut curatenie si s-a luat gunoiul.
- Daca la 3 stele am avut 6 prosoape, acum ne-au dat doar 4, care au fost schimbate dupa 3 zile (fara a solicita acest lucru). Pe pat nu am mai avut nimic sa acopere lenjeria. Defapt, vorbim de paturi, deoarece nu am avut pat dublu ci doua paturi alipite.
- Baia a fost asemanatoare, diferentele fiind de design (accesorii, culoare). O deficienta a constituit-o clanta de la usa. “Limba” acesteia ramanea destul de des blocata in interior si trebuia bruscata un pic pentru a se debloca deoarece altfel usa nu statea inchisa.
- O problema a camerelor de 2 stele ar putea fi chiar amplasarea lor, mai ales pentru cei ce se culca devreme si obisnuiesc sa doarma in liniste si cu geamul deschis. Datorita faptului ca aceste camere se afla chiar deasupra gradinii de vara, unde aveau loc spectacole karaoke, pana la orele 23.00-23.30, daca usa balconului era deschisa, “talentul” se facea auzit destul de tare in camera.
Ca o concluzie, pot spune ca, din punctul nostru de vedere, sejurul reusit din iulie nu a fost o intamplare, cu foarte mici exceptii, si de aceasta data plecand multumiti si cu speranta de a reveni candva.
Trimis de urjanclaudiu in 26.09.10 15:34:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (urjanclaudiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
interesant ca de altfel toate review-urile scrise pe site despre locurile din Basarabia! felicitari!
Nu faceti referire daca acele review-uri erau scrise de mine sau de altcineva, insa sunt sigur ca, totusi, faceti o confuzie. Nu am scris nici un review despre Basarabia. Nici macar nu am ajuns prin acele locuri desi tare mi-as dori.
Nu ne zici ninic de restaurant sau de mese. Vad ca procentul este destu de bun.
Asa cum am scris, acest review s-a bazat pe diferenta intre camerele de 2 si 3 stele. Nu am repetat toate detaliile mentionate intr-o alta postare, acolo unde se gasesc si cateva informatii privitoare la restaurant. Prin bunavointa lor, la inceputul relatarii, administartorii au pus link-ul cu trimitere la acele informatii.
P. S. : Scuze pentru raspunsul intarziat dar, in ultimul timp, cateva probleme m-au tinut departe de calculator.
te rogggggg spune-mi si mie cum gasesc disney channelul la tv
Este o problema foarte delicata. In primul rand trebuie sa intrebati pe cineva de la hotel daca acest program se afla in grila de programe. Cum noi nu avem copii, nici nu am bagat de seama daca exista sau nu. Daca este, totul tine apoi de televizor. In functie de model (nu sunt televizoare identice in fiecare camera), se cauta in meniu si se instaleaza acest program. Mai mult nu cred ca pot sa va ajut. Concediu placut.
- Aug.2024 De evitat! — scris în 10.08.24 de ux135280 din BUCUREșTI
- Jun.2024 O vacanta relaxanta — scris în 27.06.24 de CRINA-ADINA din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Sep.2023 O revenire la Capitol — scris în 27.01.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 A fost un capitol de neuitat? — scris în 03.08.23 de alberto_1337 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Hotel Capitol, o vacanta relaxanta — scris în 05.08.22 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Last Capitol — scris în 01.08.19 de Tibi B din GURA HUMORULUI - nu recomandă
- Jul.2019 Un concediu reusit — scris în 20.07.19 de Anakcs* din TARGU MURES - RECOMANDĂ