este o destinatie excelenta pentru familisti cu copii.
Camping "S" are deschidere la mare, apa are adancime mica si poti sta linistit la soare in timp ce copiii stau in apa.
Plaja este spatioasa si curata, au locuri de joaca si o terasa cu mancare buna.
Am fost acolo in iunie, dupa ce au luat copiii vacanta si nu era foarte aglomerat
Era curat in grupurile sanitare, apa calda, si au zone separate pentru spalat vasele.
Am petrecut o vacanta relaxanta, la preturi rezonabile, copiii abia asteapta vacanta sa ne indreptam catre destinatia Camping "S".
Trimis de valentinabalmus in 07.06.14 10:10:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valentinabalmus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.28435783 N, 28.62033455 E - neconfirmate încă
@valentinabalmus: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor. Şi, poate, însoţite de fotografii - sunt impoartante, "fac cât 1.000 de cuvinte", cum se dzice...
- Jul.2021 Ne pare rau ca nu vom mai merge... Dar nu te poti uita de pe balcon la vecinul în odaie — scris în 25.07.21 de LaMunte din BACăU - nu recomandă
- Aug.2020 Daca vrei liniste — scris în 10.01.21 de silviuozzy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Rulotista din mine a gasit Raiul la Mamaia — scris în 07.01.16 de cameliagrozescu din BUFTEA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Plaja buna, conditii de cazare care lasa de dorit (suprapopulare, zgomot, vicii constructive) — scris în 18.08.15 de eolloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Buna dispozitie de familie la Camping S — scris în 09.06.14 de eftimie_l din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Dezamagire — scris în 11.08.12 de puiu2 din SUCEAVA - nu recomandă
- Jun.2012 Acceptabil — scris în 18.06.12 de GStan din BUCURESTI - RECOMANDĂ