Ceva bazaie in Dolphin Camping...
Dupa un an in care esti intoxicat de tot ceea ce inseamna Romania, simt nevoia sa dorm, sa beau o bere linistit si sa stau pe plaja asa cum m-a facut mama.
Daca acum 30 de ani mergeam in Vama, cu trecerea anilor si multiplicarea meltenilor am trecut prin 2 Mai, 3 papuci, Corbu si de vreo cinci ani in campingul din SF Gheorghe.
Nu as fi scris acest review daca nu as fi oarecum dezamagit de cateva lucruri pe care nu le-am intalnit pana acum.
In primul rand tantarii. Daca pana acum, atunci cand vedeai un tantar probabil era angajat al camping-ului si faceai poze cu el, anul acesta a fost macel. Mi s-a spus ca s-a facut desinsectie dar ca substanta folosita nu face fata, explicatie care nu e credibila in 2019.
Apoi ce folos daca barmanii sunt draguti iar mancarea este decenta, daca atunci cand mananci cainii vagabonzi iti stau printre picioare?
Ca sa nu mai spun ca intr-o seara cativa muncitori din campus s-au asezat la o masa destinata clientilor si au pus manele la telefonul mobil.
Despre preturi e ca la cirese... Nu e fraier cel care cere, ci cel care da... Berea pleaca de la 6 ron, un mic dejun (consistent e adevarat) 18 ron, 50 de Jack 10 ron, 50 de Jagger 5 ron, un pahar mic de vin rosu 5 ron.
O alta surpriza neplacuta a fost plaja... plina de lemne si alte resturi aduse de Dunare in partea stanga acolo unde se retrag cei ce vor liniste, plina de cutii de bere, chistoace si chiar prezervative in partea centrala acolo unde sta toata lumea pt a avea acces la cele doua baruri de pe plaja.
Probabil ca e timpul sa gasesc un nou loc de dormit mai in nord...
Daca nu imi place Sulina, voi incerca in Crimeea :)
Trimis de chios* in 01.08.19 14:50:56
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (chios*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.89235390 N, 29.60358020 E - neconfirmate încă
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 78&ridAnt=95286
- Aug.2021 Un loc de fugit din oras — scris în 03.09.21 de janinatr din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- May.2018 Cazare in Green Dolphin — scris în 05.06.18 de karmen8676 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Delta in liniste — scris în 11.08.11 de rocksana* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Campingul Delfinul - merita — scris în 04.07.11 de kisuletz* din TARGU JIU (BUCURESTI) - RECOMANDĂ