Am plecat din Bucuresti fara o tinta anume. Vroiam sa facem o plimbare prin tara, si acolo unde ne vom simti bine sa poposim cateva zile. Cand am ajuns in Brasov ne-am oprit sa mancam ceva la o terasa. In timp ce ospatarul ne servea a prins un pic din discutia noastra referitoare la “ planurile de vacanta “ si ne-a intrebat daca am stat vreodata la campingul Darste. Am raspuns ca nu dar ca nici nu avem corturi. A insistat sa megem macar sa vedem locul si daca nu ne place nu stam.
Am avut o surpriza placuta. Campingul este mare si foarte bine amenajat. Este usor de gasit (pe DN1). Amplasearea este una fericita, la poalele muntilor care iti prezinta un tablou splendit al naturii. Are multe locuri pentru parcat masinile si multe locuri unde cei veniti cu rulote le pot conecta la reteaua electrica si de apa. Loc mare si foarte curat pentru montat corturi Sunt cateva casute mici din lemn, de acelea cu doua paturi si alte casute mari.
Noi am inchiriat la inceput pentru o zi, o casuta mare tot din lemn. Avea un living cu doua canapele masute si fotolii, cu o micuta bucatarie deschisa unde am gasit vesela, doua dormitoare cu cate doua paturi si baie cu dus. Totul era foarte curat si in aer mirosea frumos, a padure, a aer curat. Dand o raita pe acolo sa vedem ce mai este, am gasit un mare gratar, frumos amenajat unde fiecare isi aducea carbunii si carnita si isi facea fripurica. Asa ca am fugit in oras sa cumparam cele necesare si in timp ce noi fetele faceam doua mari castroane cu salata, baietii s-au ocupat de fripturi. Nu este voie sa faci gratar in fata casutei sau in alta parte decat in acel loc amenajat. Exista si un restaurant unde am mers de doua ori la pranz sa mancam si ciorbe nu doar fripturi la gratar. Si aici ca peste tot in camping, totul stralucea de curatenie, iar mancarea era buna si adusa repede la mese.
Totul este foarte placut. Alei pavate, spatii cu gazon frumos ingrijit si copaci. Si uite asa in loc sa stam o noapte am stat patru. Ne-am simtit foarte bine; liniste, aer curat, totul verde in jur, sa te tot incarci de energie si sa lasi stresul “ in padure”.
Trimis de Diaura* in 13.01.10 22:02:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Diaura*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
interesant... îl sărisem când a fost scris; acum e la "Favorite"!
pentru alţi interesaţi de detalii la zi, saitul lor se găseşte făcând click aici