Am inceput prin achizitiona in iunie un pachet de revelion La un Hotel din Tg Mures si am platit avansul corespunzator. Prin septembrie firma intra in insolventa, primim doar 20% din bani si trebuie sa ne gasim o alta varianta. Nu stiu cum se face? Cand nu ne mai trebuie sa gasim o solutie pt un sejur (ca deja am cumparat), apar o multime de oferte si vezi o multime de posibilitati. Cand te apuci din nou sa cauti (octombrie) numai gaseam niciuna. Grupul mare 10 persoane, idei multe - nici departe, nici prea scump, mai mult de 3 nopti, nici program incarcat (cu multe excursii), nici sa ne plictisim, etc. Dupa ce studiem oferta o mare parte di grup decide sa plece la Tg Mures cu o alta agentie, care a preluat excursia initiala, o parte (unde ma regasesc si eu) sa mergem la Caciulata.
Precizez ca am facut un sejur de revelion in 2014-2015 de acea data la Hotel Cozia.
Acum pachetul a fost cu 50% mai scump fata de acum doi ani avand incluse toate intrarile la bazine.
Fata de anul 2014, cazarea este foarte buna. Toate hotelurile au ajuns la standardul de trei stele. Mobila noua, lenjerie noua, curat, phoene, frigider, LCD. Foarte cald in camera. Camera cu vedere la raul Olt. Curatenie si personal amabil
Ni s-a dat o bratara si am avut acces la toate bazinele, sauna si Aqua Park. Program frumos de Revelion si Carnaval pe 1 ianuarie.
Pt mine, un revelion aici, este o bucurie pt ca am ce sa fac; daca nu ies un pic in oras pot sa stau toata ziua in piscine (afara sau inauntru); Poti vizita biserica Cozia, Ostrov, te plimbi prin parc, la izvoare sau pierzi un pic de timp la targul de vizavi.
Am avut incluse cele trei mese (la portie) si ceva bauturi. Fata de anul precedent la partea de bautura a fost cam saraca; doar un singur tip de whisky (un pahar) si o sticla de vin alb. Poate omul vrea si rosu sau rose. Acum doi ani la acest capitol au stat mult mai bine.
Vinul avea vechime de 40 de ani (probabil scump), dar...
Am citit una din postarile despre acest hotel ca vroia halat pt bazine. Nu este hotel de 4 stele sa iti ofere si in afara de Therme nu prea am vazut spa-uri de unde sa inchiriezi.
Eu ma bucur ca exista aceste ape termale aproape de Bucuresti, ca acest complex a renascut (si statiunea in sine) fata de situatia trista de la Herculane, Amara etc
Lumea, in schimb nu trebuie sa uite ca, complexul inclusiv Hotel Central functioneaza, (cu exceptia lunii decembrie) doar pt tratamentul balnear (in special pt pensionari) care, este in mare parte decontat de Casa de Asigurari.
Nu poti sa mergi la bar sa ceri un fresh ca nu au aparatura sau alte chestii mai sofisticate.
Cu siguranta mai merg acolo si in viitor, dar nu de revelion.
Trimis de monaserban in 04.01.17 22:01:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (monaserban); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.26580000 N, 24.31992000 E - CONFIRMATE
@monaserban: la care dintre hotelurile complexului ați avut totuși cazare: la Oltul, la Cozia sau la Căciulata?
@monaserban: Mulţumesc
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Căciulata Hotel, CĂLIMANEŞTI-CĂCIULATA" (deja existentă pe sait)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 80&ridAnt=75641
- Jan.2023 Revelion — scris în 17.01.23 de liviuss din ALEXANDRIA - nu recomandă
- Aug.2021 Probleme cu parcarea auto. Platesti locul de parcare, dar nu-l ai asigurat. In camere nu sunt aparate de AC. — scris în 05.08.21 de Pelikan din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2020 Un Complex Hotelier peste așteptări! — scris în 04.08.20 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 Feriți-va de măgăruș!!! — scris în 19.01.20 de ogserbu din CISNADIE - nu recomandă
- Jul.2019 O gură de aer curat + piscină — scris în 19.11.19 de elise din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Hotel Caciulata — scris în 24.07.19 de Pionica din POPEşTI-LEORDENI [IF] - nu recomandă
- May.2019 Nu recomand decât baza de tratament — scris în 09.05.19 de ela52 din GALATI - nu recomandă