Hotel Caciulata Acces numai cu tinuta
Comunisti la Restaurant nu ai voie numai în tinutâ cu pantalonii de la genunchii în jos... Dar pe unii i lasă pe alții ba. Dacă nu-i place de fata ta nu Intri în Restaurant.
Un domn a făcut reclamație Si a cerut banii plătiți pe cazare.
Asa ceva se poate face la Hotel de 4 sau 5 stele unde sunt condiții nu la prețuri care sunt în Hotelu Caciulata.
Am comandat snitel de pui era crud în interior, la pachet ca în Restaurant nu am avut voie. Si ars Si cu banii luați. Am întrebat ce categorie are Restaurantul mi s-a spus 3 stele ca Hotelu

-- (by webm): adăugat ulterior, prin ecou ---
Camerele au fost ok personalu ok.
Raport pret servici se putea mai mult.
Trimis de dan1922 in 15.08.16 22:54:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA. A mai fost în/la: Constanța
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dan1922); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.26580000 N, 24.31992000 E - CONFIRMATE
@dan1922: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Nu înţeleg prea bine, aţi fost cazaţi acolo, sau doar aţi luat masa (ori încercaţi să o luaţi) la resturantul hotelului?
@dan1922 - Mulţumesc.
Recunosc că m-aţi indus în eroare - aţi scris ca şi cum aţi fi fost doar în restaurant...
Despre celelalte condiţii și servicii întâlnite acolo (camere, amabilitatea personalului, cadrul natural etc) - puteți / doriți să scrieți câte ceva?
@webmasterX: Camerele au fost ok personalu ok. Raport prea servici se putea mai mult. Sa făcut scurt circuit sâmbătă la instalația de curent în cameră nu au mers becurile a spus ca numai luni ca n-au electrician.
@dan1922 - Mulţumesc încă o dată.
Detaliile de mai sus vor fi copiate în review, care va fi publicat în scurt timp
- Jan.2023 Revelion — scris în 17.01.23 de liviuss din ALEXANDRIA - nu recomandă
- Aug.2021 Probleme cu parcarea auto. Platesti locul de parcare, dar nu-l ai asigurat. In camere nu sunt aparate de AC. — scris în 05.08.21 de Pelikan din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2020 Un Complex Hotelier peste așteptări! — scris în 04.08.20 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 Feriți-va de măgăruș!!! — scris în 19.01.20 de ogserbu din CISNADIE - nu recomandă
- Jul.2019 O gură de aer curat + piscină — scris în 19.11.19 de elise din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Hotel Caciulata — scris în 24.07.19 de Pionica din POPEşTI-LEORDENI [IF] - nu recomandă
- May.2019 Nu recomand decât baza de tratament — scris în 09.05.19 de ela52 din GALATI - nu recomandă