A fost totul foarte bine
Am revenit la hotelul Caciulata dupa ce anul trecut am fost prima data. Am fost foarte multumiti de toate seviciile de care am beneficiat (cazare, mic dejun, proceduri, amabilitatea personalului de la hotel, amabilitatea si profesionalismul personalului medical).
Camera si baia le-am gasit intr-o curatenie desavarsita (e drept ca nu am cautat pe sub paturi), iar zilnic personalul hotelului trecea prin camere pentru serviciile curente. La masa nu s-a intamplat sa comandam ceva din meniul restaurantului si acel produs sa nu existe. In camera am beneficiat de frigider, televizor in perfecta stare de functionare.
Privitor la accesul la piscinele aflate la baza hotelului ar trebui ca taxa platita sa-ti ofere posibilitatea ca pe parcursul acelei zile sa poti parasi piscina si sa poti sa te intorci fara a mai plati o data taxa. Ce a deranjat a fost comportamentul unor clienti atat in baza de tratament cat si la piscine: se inghesuiau la usile unde erau programati pentru proceduri, nu respectau orele de pe fisele personale, nu respectau regulile afisate in interiorul piscinelor: nu faceau dusul de curatenie inainte de intrare in bazin, se jucau cu mingea in bazin, sareau in bazin, resturile, mai ales mucurile de tigare nu erau aruncate la cosurile care existau, mergeau la toaleta desculti, apoi intrau in bazin, putini copii erau insotiti in bazine de parinti sau bunicii cu care au venit, asa cum prevedeau regulile expuse!
Pe aceste aspecte as recomanda personalului mai multa exigenta caci numai asa ne putem civiliza. Daca vom tolera permanent acest comportamente vom ramane pe veci de rasul europenilor!!!
Trimis de mezinul in 20.07.14 18:17:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mezinul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.26580000 N, 24.31992000 E - CONFIRMATE
@mezinul: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jan.2023 Revelion — scris în 17.01.23 de liviuss din ALEXANDRIA - nu recomandă
- Aug.2021 Probleme cu parcarea auto. Platesti locul de parcare, dar nu-l ai asigurat. In camere nu sunt aparate de AC. — scris în 05.08.21 de Pelikan din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2020 Un Complex Hotelier peste așteptări! — scris în 04.08.20 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 Feriți-va de măgăruș!!! — scris în 19.01.20 de ogserbu din CISNADIE - nu recomandă
- Jul.2019 O gură de aer curat + piscină — scris în 19.11.19 de elise din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Hotel Caciulata — scris în 24.07.19 de Pionica din POPEşTI-LEORDENI [IF] - nu recomandă
- May.2019 Nu recomand decât baza de tratament — scris în 09.05.19 de ela52 din GALATI - nu recomandă