De acord cu cele scrise de adiverdes cu urmatoarele obiectii si adaugiri:
Check-in si check-out ok!
Parcarea ok (3 lei pe zi)!
Piscina interioara (5 lei pentru adulti) ok.
Privelistea si imprejurimile extraordinare, cu exceptia unui voyeur care se masturba pe aleea de langa Olt. Oribil, mai ales pentru doamne! N-am vazut un singur politist in cele 4 zile de stat in statiune.
In hotel, cel putin in camerele de la etajul 2, era o caldura sufocanta.
In fiecare din camere (am fost impreuna cu alte 2 familii) colacul de la WC era diferit si chiar intr-una era mai mic decat vasul iar in una din camere sifonul din pardoseala era mai mic decat gaura in care fusese fixat (lucruri facute de mantuiala).
Curatenia, in general, a fost OK, cu exceptia faptului ca, desi se vede ca au fost bagati ceva bani pentru a fi adus la 3 stele, imbinarile de pereti, de pardoseala si cabina de dus sunt jegoase, daca pot spune asa.
Prosoape albe, cu emblema hotelului, pentru baie, fata si picioare.
Micul dejun, in cele 2 zile in care l-am mancat, a fost rece si, culmea, in ultima zi ni s-a dat fara a putea alege altul, ceai de musetel.
Mi-au placut cina de pe 30 si dejunul de pe 31 si 1, acesta din urma cu ciorba de potroace sau burta la alegere.
Mi-au placut, de asemenea petrecerea de revelion si carnavalul, fara manele si cu destul de multa muzica populara (nu ca asi fi cine stie ce fan al muzici populare, dar o prefer manelelor.)
Mancarea de revelion destul de buna si diversificata, bautura de calitate.
Nu a fost ca revelionul de anul trecut de la hotelul Orizont, din aceiasi statiune, dar si pretul a fost mau mic cu 30 %.
Avand in vedere care au fost preturile la alte oferte de acelasi rang consider ca a fost acceptabil si ca s-ar putea ca la anul sa mai merg.
Trimis de nnaaee in 04.01.11 14:33:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nnaaee); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.26580000 N, 24.31992000 E - CONFIRMATE
@nnaaee:
”Statiunea este pentru turisti de varsta noastra, mai linistita, fara distractii deosebite.
Intrebare: era tanar sau in varsta respectivul ce-si facea de lucru pe malul Oltului?
Daca era tanar, cred ca e mai indicat sa-si descarce stressul altfel decat sa utilizeze etnobotanicele...
Cat despre partea cu "voyeurism"-ul, cu scuzele de rigoare, dvs. ati fost cei care ati tras cu coada ochiului, nu cred ca el a gasit ceva atat de spectaculos pe malul apei, in miez de iarna incat sa-l puna la treaba
”VOAIÓR s. m. 1. Spectator atras de o curiozitate mai mult sau mai puțin imorală. 2. Cel care asistă, pentru satisfacția proprie, la un spectacol erotic. (< fr. voyeur)
Vedeti de ce ne bat astia la cap pe la televizor sa citim cu atentie prospectul? Daca o fi gresit omu' ora si medicamentul?
Bun pentru virsta noastra.
unele sunt pretentiile celor de 20--30 ani si altele ale celor de virsta noastra.
Majoritatea celor care au scris ceva despre revelion au fost nemultumiti spre foarte nemultumiti.
Cred ca si aici daca scria cineva care are in jur de 20 ani era la fel nemultumit.
Unii si la cadru natural dau o nota proasta.
Nu poti sa scrii numai de rau, cel putin peisajul din jur (muntele sau marea) ce vina are?
Ramin la parerea ca cineva de 20--30 ani cataloga acest revelion aici ca si deszastruos fata de cineva de 50--60 care spunea ca a fost acceptabil.
@divio
Intr-o traducere a programului luat de pe babylon.com voyeur inseamna si maniac sexual, obsedat sexual (asa cum stiam si eu de circa 40 ani). Sapand mai adanc in freedictionary.com am ajuns la concluzia ca aceste sens este gresit, insemnand de fapt ce ai sesizat. Multumesc pentru corectare.
1. A person who derives sexual gratification from observing the naked bodies or sexual acts of others, especially from a secret vantage point.
2. An obsessive observer of sordid or sensational subjects.
@Nicu
Probabil ca cei de varsta noastra stiu sa priveasca si sa perceapa altfel intamplarile de zi cu zi sau pe cele exceptionale fata de cei de 20-30 ani. Ma bucur ca ei sunt mai bataiosi ca noi, dar uneori sar calul.
- Jan.2023 Revelion — scris în 17.01.23 de liviuss din ALEXANDRIA - nu recomandă
- Aug.2021 Probleme cu parcarea auto. Platesti locul de parcare, dar nu-l ai asigurat. In camere nu sunt aparate de AC. — scris în 05.08.21 de Pelikan din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2020 Un Complex Hotelier peste așteptări! — scris în 04.08.20 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 Feriți-va de măgăruș!!! — scris în 19.01.20 de ogserbu din CISNADIE - nu recomandă
- Jul.2019 O gură de aer curat + piscină — scris în 19.11.19 de elise din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Hotel Caciulata — scris în 24.07.19 de Pionica din POPEşTI-LEORDENI [IF] - nu recomandă
- May.2019 Nu recomand decât baza de tratament — scris în 09.05.19 de ela52 din GALATI - nu recomandă