Cabana Ursilor este o cabana situata in zona Paltinis. Eu am fost acolo cu o excursie in care varstele copiilor erau cuprinse intre 11-14 ani.
In ceea ce priveste starea cabanei mai avem de dorit; in privinta caldurii sta destul de bine, dar este singurul lucru bun. In rest de caldura care este, aceasta cabana are camere mari, dar prin peretii se aude orice cuvant si zgomot din camera alaturata, mirosul de la baie este ingrozitor si micul dejun de-a dreptul ingrozitor (am primit mic dejun pentru ca asa au vorbit profesorii cu proprietarul, care parea destul de morocanos).
Micul nostru dejun a fost format din: un ceai, 2 branze topite, cateva feliute de castravete care era uscat ca si maslinele, un crenvusti care arata ingrozitor si un cubulet de unt.
In aceasta cabana se poate locui, dar nu pentru un sejur mai mare de 2-3 zile.
Trimis de Andreea22 in 31.03.12 20:01:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PĂLTINIȘ [SB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andreea22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul fiind scris de un utilizator sub 16 ani, va fi publicat fara note. Notele vor fi restaurate dupa mutarea in sectiunea AmfostAcolo jr., preconizata a fi infiintata in viitor pe site
constat ca acesti tineri au dorinta atat de puternica de a ne arata locuri frumoase. Apreciez in primul rand interesul si felicit acest copil pentru dorinta pe care o are. Cati oameni maturi nu scriu pe acest site doar 2-3 randuri -,,am fost, ne-am cazat, ne-a placut... ne-am intors...''si gata, cu asta au spus (cred ei) tot. Aceia ar putea lua drept model aceste randuri scrise doar de un copil.
Poate citesc acest rw si cei de la inspectoratul scolar si nu mai trimit copii acolo in excursie.
Am mai vazut copii care scriu aici, cinste lor si felicitari pentru curaj! Astept pozele.
- Jan.2012 Nu Cabana Ursilor Paltinis — scris în 18.01.12 de ancadj din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Multiplicare — scris în 25.08.11 de petitTulip din BACAU - nu recomandă
- Mar.2010 Cabana Ursilor, o cabana si atat — scris în 17.03.10 de danaches2003 din BUCURESTI - nu recomandă