Buna tuturor,
Intrucat nu am dorit sa petrecem perioada Pastelui acasa, am ales una din variantele gasite pe internet, respectiv "Cabana Soimul". Poate fi usor de gasit, este pozitionata chiar la intrarea in Comanesti, din directia Tg. Ocna/Onesti, pe partea stanga a drumului.
Rezervarea am facut-o prin e/mail, pretul initial era de 120 lei/ camera 3*/ noapte, cu reducere de 10% pentru rezervare. Din pretul ramas s-au scazut 10 lei/ mic dejun.
Pozitia cabanei iti ofera posibilitatea sa te deplasezi usor catre anumite locuri de vizitat, gen Slanic Moldova - 35 km, Tg. Ocna 17 km, Valea Uzului 12 km.
Pentru cei interesati de plimbari pe drumuri de munte mai greu accesibile, de incercat drumul spre "Manastirea Stefan ce Mare si Sfant" ce porneste din Slanic Moldova - 6 km, precum si cel spre Valea Uzului - 12 km.
Amatorii de petrecere a timpului liber sub pamant (nu e gluma macabra) se pot indrepta spre Tg. Ocna in salina, la aprox 200 m adancime, unde se pot destinde (tenis de masa, biliard, baschet, volei, balansoare si tobogane pentru cei mici) sau pur si simplu pot respira un aer salin binefacator.
Revin la cazare, a fost foarte ok, camera spatioasa, curata, am folosit in ambele seri sauna din pavilionul de 3* (solicitati acest lucru la receptie pentru a o pregati din timp).
La capitolul preparate culinare, meniul este suficient de variat incat sa satisfaca gusturile si pretentiile tuturor, portiile generoase, preturile medii.
In meniul de Paste au avut pregatite preparate traditionale (drob, oua rosii, friptura de miel la tava), a lipsit din pacate ciorba de miel...
Recomandam acest loc tuturor celor ce doresc sa petreaca un sejur placut si relaxant in zona respectiva, cu aceeasi mentiune ca deplasarile se fac cu masina catre locurile ce se doresc a fi vizitate.
Trimis de divio* in 22.04.09 14:59:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (divio*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.40189800 N, 26.47828300 E - neconfirmate încă
Am omis sa adaug faptul ca sauna e gratuita, in curtea cabanei este instalat un gratar care poate fi folosit de catre turisti avand alaturi un foisor cu masa si bancute; de asemenea in incaperea unde este sauna sunt cateva aparate pentru fitness, o masa de tenis in fata pavilionului de 3*, un leagan langa foisor, altfel spus, posibilitati de relaxare la indemana.
Am postat cateva poze, nu stiu de ce nu le poti vedea...
divio, din pacate pozele postate de tine au rezolutii foarte mici si din aceasta cauza nu le-am putut valida. Ele iti sunt vizibile doar tie, nu si celorlalti utilizatori.
Ar fi super daca ai putea adauga poze de rezolutii mai mari, daca ai cumva.
Multumesc!
Ok, nu intelegeam de ce nu pot fi vazute de ceilalti si nici de ce nu apareau in lista de fotografii recent adaugate.
Din pacate nu am fotografiat personal cabana (interior/exterior), le/am "sustras" de pe pagina lor de web.
Nici nu am vrut sa dau link-ul, sa nu se creada ca am vreun interes in promovare, dar cei care doresc pot intra pe pagina lor de web si pot gasi mai multe fotografii de prezentare.
O zi buna va doresc!
- Jul.2008 Confortul la el acasa — scris în 24.08.08 de hardvare* din CRAIOVA - RECOMANDĂ