Am fost in 26-28.10.2019 la Cabana Plaiul Foii, cu cumnatul meu el considerand peisajul si mancarea foarte bune.
Google maps imi dadea lejer 3 ore sa ajung acolo din Bucuresti, dar desigur ca si la dus si la intors am facut 5 ore si jumatate. In vara in Grecia in loc de 10 ore am facut 11 ore, spre deosebire, for funny.
Peisajul este mirific recunosc, dar cazarea si asteptarea la masa este de nota 5 pe o scara pana la nota 10.
Camerele sunt incredibil de mici, pretul cazarii exorbitant ptr asa o cazare unde am inghetat de frig, nu am avut hartie igienica, sampon, singurul televizorul era mare (la cat de mica era camera).
La masa am servit masa in 2 ore si 30 minute (30 minute am mancat), preturile la mancare nefiind prea generoase, iar calitatea totusi de nota 8.
Personal nu incurajez pe cineva sa mearga acolo.
Deoarece muncesc in domeniul privat, deci nu beneficiez de bonuri de vacanta, nu pot recomanda cuiva care munceste pe bani sa cheltuiasca 1500 lei ptr 3 persoane in 2 nopti, venit cu bautura de acasa.
Trimis de Luky in 28.10.19 21:41:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PIATRA CRAIULUI. A mai fost în/la: Valea Prahovei, Bran, Rasnov,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Luky); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.56222500 N, 25.19677300 E - neconfirmate încă
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Cabana Plaiul Foii, MASIVUL PIATRA CRAIULUI" (deja existentă pe sait)
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 60&ridAnt=97491
- Feb.2019 O experienta neplacuta, traditional romaneasca! Cabana Plaiul Foii! — scris în 28.02.19 de Igi Giani din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2018 Un colt de rai — scris în 21.09.18 de Ileana-R din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2018 O oaza de rai — scris în 27.05.18 de enacosmetics din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Ne intoarcem cu siguranta! — scris în 29.08.13 de florentin_dobre din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Amintiri minunate din zona, cu ceva nemultumiri la cazare — scris în 23.04.12 de nedan64 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Plaiul Foii o cabana placuta — scris în 26.11.12 de yuly68 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2010 O cabana civilizata — scris în 04.05.10 de markator din BUCURESTI - RECOMANDĂ