Buna ziua prieteni!
La cabana Plaiul Foii am ajuns in seara de 12 august, inainte sa urcam in Piatra Craiului . Am sunat cu o saptamana inainte sa rezervam 2 locuri si nu mai aveau decat cu baia la comun asa ca am avut o mica strangere de inima insa nemaiavand rabdare sa mai caut alte posibilitati de cazare am ramas la asta si bine am facut.
Am ajuns cam pe intuneric si cum nu vroiam sa ratam drumul (destul de anevoios pentru o zona turistica asa dezvoltata) am sunat din nou la cabana si ne-a raspuns aceeasi doamna amabila care ne-a dat indicatiile necesare si ne-a spus ca daca mai avem nelamuriri, mai putem suna, si asta la ora 21,30 seara! Era cam ora 22 cand am parcat si ne-a intampinat un domn amabil care se ocupa de intretinerea cabanei, cred, si care ne-a aratat camera la mansarda. Tot dumnealui i-am si platit 70 lei pentru ca doamna plecase cu putin timp in urma.
Singurul lucru care ne-a stresat a fost scartaitul podelelor si asta pentru ca deranjam vecinii, in rest am fost pe deplin multumiti. Cabana cred ca e din lemn, alba, curata si cocheta, cu balcoane din lemn care te trimit cu gandul la casa bunicilor. Florile ii dau o nota aparte.
Camera era micuta insa foarte curata. Cred ca ar fi fost necesare 2 comode in ea ca sa ai unde pune hainele in cazul in care esti cazat mai mult timp. Patul era comod, cu asternuturi foarte curate si prosoapele la fel.
Baia la comun de care ma speriasem era spatioasa, cu 2 chiuvete, cabina de dus si toaleta, mai curata decat in multe pensiuni de 3 stele prin care mai fusesem.
A doua zi de dimineata am avut ocazia sa observam si parcarea incapatoare si curtea foarte spatioasa a cabanei cu umbrele, foisoare si mese peste tot chiar si langa raul care curge prin fata cabanei si in care ne-am racorit picioarele la intoarcerea de pe creasta. Tot la intoarcerea de pe creasta am avut ocazia sa luam masa si sa observam personalul amabil si instruit. Am servit cate o ciorba de fasole cu ciolan si chiar daca nu mai tin minte pretul pot sa va spun ca a fost foarte buna si pe saturate.
Totul la aceasta cabana emana amabilitate, curatenie si bun gust, iar spatiul mare din jurul cabanei ma face sa ma gandesc ca voi reveni si cu copilul care va avea unde sa alerge in voie.
Recomand aceasta locatie cu caldura si va doresc concedii placute!
Trimis de florentin_dobre in 29.08.13 13:39:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PIATRA CRAIULUI. A mai fost în/la: Cheia, Bran, Moeciu, Rasinari, Vatra Dornei
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florentin_dobre); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.56222500 N, 25.19677300 E - neconfirmate încă
- Oct.2019 Plaiul Foii — scris în 28.10.19 de Luky din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2019 O experienta neplacuta, traditional romaneasca! Cabana Plaiul Foii! — scris în 28.02.19 de Igi Giani din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2018 Un colt de rai — scris în 21.09.18 de Ileana-R din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2018 O oaza de rai — scris în 27.05.18 de enacosmetics din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Amintiri minunate din zona, cu ceva nemultumiri la cazare — scris în 23.04.12 de nedan64 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Plaiul Foii o cabana placuta — scris în 26.11.12 de yuly68 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2010 O cabana civilizata — scris în 04.05.10 de markator din BUCURESTI - RECOMANDĂ