Non Nobis este situata in satul Podu Dambovitei. Pentru a ajunge la ea se trece printr-un mic defileu foarte frumos si dupa pana la vila mai sunt aproximativ 500m. Prin fata trece raul Valea Cheii.
Cabana contine:
Interior:
- parter un bucatarie, zona de luat masa, camara si 1 baie
- etaj 1 - living si 2 dormitoare cu baie proprie
- etaj 2 - 2 dormitoare cu 1 baie pe hol si 2 dormitoare cu baie proprie
Exterior:
- pe lateral centrala unde turistii baga lemne si fac caldura si apa calda cat le trebuie
- o terasa acoperita cu mese si bancute
- zona de gratar cu gratar si spatiu pentru gatit la tuci (soba)
Cand am ajuns vineri la pranz in cabana era deja foarte cald, facusera focul inainte pentru a fi incalziti si peretii. asternuturile au fost foarte curate si paturile/ pernele foarte confortabile.
Am avut un week-end pefect si ne-a parut rau doar ca a trecut prea repede.
Este si un inconvenient si anume nu exisa semnal de telefon pe nici o retea, dar wifi merge foarte bine. Semnal de tel este la 50 m langa, putin mai sus pe deal.
Deja planuim un nou week-end la aceasta vila.
Trimis de corinamaria in 02.01.18 00:17:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (corinamaria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Cabana Non Nobis [Podu Dâmboviței], DÂMBOVICIOARA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
@webmasterX: localizarea pe harta este corecta.