Am fost la Cabana Izvoarele Doftanei cu inca o familie. Ambele famili cu copii de pana-n 5 ani. Am facut rezervare in saptamana anterioara si s-a respectat (altora, din cate reiese intr-un alt comment, nu se respectase...).
In fine, ca sa nu o lungesc prea mult o sa incerc sa fac o sinteza cu plusuri si minusuri:
Plusuri:
- Zona linistita
- Curatenie in toata vila
- Gazde primitoare
- La singura problema care a aparut, au raspuns promt (Caloriferul din camera nu se incalzea si au adus un calorifer electric ce a suplinit cu brio celalalt calorifer)
- camere mari (am avut o camera cu vedere la padure - cam. 17, daca nu ma insel)
- peisaj forestier sanatos in care nu te deranjeaza nimeni cu nimic, lemnele de foc pentru gratar sunt din belsug, nu gunoaie... O zona nespectaculoasa din punct de vedere forme de relief (ma refer strict la zona din jurul cabanei) dar foarte verde, curata (nu plastice aruncate aiurea, ...), cu apa curgatoare... E de bine...
- preturi normale (de oras). Nu-i nici ieftin si nici scump. De exemplu, o ciorba de perisoare a fost 9 ron, 50 gr tuica buna = 3.5 ron...
- in cazul in care aveti nevoie de ceva (ex: tacamuri pentru cei mici sau, o familie a avut nevoie de redresor pentru incarcat bateria, etc...) au fost saritori. Si-au dat silinta sa fie totul ok si sa te simti bine intr-un concediu, ajutandu-te.
Minusuri:
- primul aspect negativ de care m-am lovit a fost, faptul ca numarul de telefon de pe site este trecut gresit: pe site-ul www.cabanadoftana.ro/ sunt trecute doua telefoane, unul 0721.260.851 pe care nu raspunde nimeni fiindca nu-i semnal si un altul 0732.300.050 care este gresit trecut. De fapt este 0723...
- Pentru cei care au chef sa se uite la televizor (n-a fost cazul nostru dar, ar trebui sa spun asta...) NU se poate viziona nimic. Cablu a fost taiat din cauza neplatii.
- Au acces la internet (n-am avut nevoie fiindca iar nu-i cazul nostru) dar, doamna administratora nu stia parola. Baiatul dansei pare a fi detinatorul cabanei si, in momentul respectiv era plecat din tara --> nu aveai acces la internet, el nefiind disponibil pentru a spune respectiva parola :)
- Nu ne-au dat bon fiscal la nimic: cealalta familie vroia bon fiscal pentru a fi dedus ulterior. Probabil ca unii stiu despre ce vorbesc... Nu s-a putut!!! Ca sa vezi ca e stricata casa... ca ne va da bon fiscal fiul dansei daca ii scriem pe email... Nu prea placut...
- in camera unde am stat existau doua dulapuri (ceea ce e un lucru bun) DAR ambele aveau doar bara cu umerase. Inutil. Macar unul din ele sa fi fost dulap in sine...
- Curte plina de pietre/pietricele cu foarte rare portiuni de iarba (spre deloc). Pentru copii era de preferat sa fie cu iarba. Acest aspect se compenseaza cu faptul ca aceasta locatie este foarte aproape de rau unde sunt poienite cu iarba.
- Drumul este pietruit si, din cand in cand, trec masini/carute cu lemne si se ridica nori de praf (dupa atata seceta) care ajung invariabil si pe terasa. In cazul in care iti alegi o masa aproape de drum si ai "norocul" de a trece o masina --> papi o ciorbica cu praf. Bine... evident, la asta nu li se poate imputa nimic gazdelor. Dar evident, nu-i chiar un plus.
- N-au un program la bar! Chiar daca nu va ramane nimeni la bar dupa ora 11 sa zicem, si tocmai s-a terminat carafa de vin luata la ora 10--> ghinion. Nu ai pe cine contacta, usile dinspre gazde fiind incuiate. Acum nu zic sa stea cineva acolo non stop... Dar solutii sunt: dragut ar fi ca cineva sa iti spuna ca nu mai sunt dispusi sa stea si, in cazul in care mai vrei sa comanzi cate ceva, atunci este 'ultima strigare'.
- Balcoane mari dar fara macar un scaunel pentru a profita intr-un mod confortabil de soarele diminetii in timp ce bei cafeaua...
Poze nu am sapun considerand ca cele puse sunt de ajuns. Oricum nici nu-s descarcate inca...
Trimis de sebastianmihail in 13.09.12 16:38:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sebastianmihail); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@sebastianmihail: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
N-ar fi rau ca atunci cand descarci pozele, sa atasezi cateva reprezentative cu cabana, pentru acest review.
- Nov.2019 Cabana Izvoarele Doftanei — scris în 25.11.19 de pretorian_29 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 La Cabana Izvoarele Doftanei pe Valea Negrașului — scris în 07.11.18 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Super Sejur de 1 Decembrie — scris în 03.12.17 de Claudia Radu din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Bine, dar cam scump — scris în 16.12.12 de Romeo2011 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Nesatisfacator — scris în 16.09.12 de observatorul din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Excelent — scris în 19.08.12 de aioan din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 O oaza de liniste - o alta modalitate de a privi viata — scris în 12.09.11 de mihaxela din BUCURESTI - RECOMANDĂ