O oaza de liniste - o alta modalitate de a privi viata
Tocmai ce m-am intors din acest loc minunat numit - Izvoarele Doftanei. Aceasta cabana situata la aprox 4 km departare de civilizatie, pe un drum pietruit mi-a redat energia pe care mi-am pierdut-o. Un loc minunat unde am ajuns din intamplare dar cu siguranta ma voi intoarce. O cabana minunata, cu un teren imens, camere spatioase, cu vedere la padure sau catre rau si cealalta padure :), cu niste gazde extraordinare.
Camera in care am stat a avut vedere la padure, adica mai precis, am iesit pe balcon si eram in padure, cu cada in baie, cu apa calda in permanenta, cu un pat imens si o saltea pe care intradevar te poti odihni. Bucataria, complet utilata, in curte pe putin 3 gratare, leagane, terasa afara... o minunatie. Nu stiu in ce ordine sa redau minunatia de unde am plecat dar am promis ca ma voi intoarce. Este liniste, nu auzi pe nimeni. Nu ai semnal la telefon, decat cosmote-ul are foarte putin. De dimineata pana noapte auzi raul cum curge si pasarele cum ciripesc. Sincer am ramas placut surprinsa, si ma voi intoarce cu siguranta de cate ori voi avea ocazia.
Trimis de mihaxela in 12.09.11 21:44:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VALEA DOFTANEI. A mai fost în/la: Valea Prahovei, Moldova etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaxela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mihaxela: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Nov.2019 Cabana Izvoarele Doftanei — scris în 25.11.19 de pretorian_29 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 La Cabana Izvoarele Doftanei pe Valea Negrașului — scris în 07.11.18 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Super Sejur de 1 Decembrie — scris în 03.12.17 de Claudia Radu din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Bine, dar cam scump — scris în 16.12.12 de Romeo2011 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Nesatisfacator — scris în 16.09.12 de observatorul din PLOIESTI - nu recomandă
- Sep.2012 Un sejur placut — scris în 13.09.12 de sebastianmihail din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Excelent — scris în 19.08.12 de aioan din BUCURESTI - RECOMANDĂ