De evitat
Cabana este situata intr-o zona frumoasa, optima pentru o tura usoara - de plimbare.
Nu este o cabana „de creasta”, cum am mai citit in alt comentariu - pentru ca zona Clabucetul Taurului nu poate fi numit creasta, ci doar un deal mai inalt in cel mai bun caz.
Important este sa aveti mancare la voi, pentru a nu-l deranja pe cabanier si personalul ce deserveste cabana.
In rest bucurati-va de peisaj.
Nu trebuie sa evitati zona, ci doar cabana.
In cazul in care totusi sunteti nepregatiti si trebuie sa apelati la serviciile lor, lasati orice logica a bunului simt deoparte si inarmati-va cu extrem de multa rabdare si mai ales doriti-va sa aveti noroc, incat domnul cu mustata sa nu va repeada daca aveti pretentia exagerata de a va aduce un ceai in 20 min. sau o ciorba in 45 min.
In rest, va rog sa priviti partea buna a lucrurilor: este un peisaj minunat!!
Trimis de vlr_dumitrescu in 03.08.14 22:35:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vlr_dumitrescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@vlr_dumitrescu: din câte-mi dau seama, aţi fost împreună cu "Chelu Ionut", care a scris un set de impresii din sejurul la cabană - aici
Ai putea confirma/infirma această informaţie?
Până atunci, am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun.
@webmasterX - Buna ziua. Nu am mai intrat de mult de site-ul dvs, si nu am vazut intrebarea dvs. Deci: nu il cunosc pe "chelu ionut". Ieri tocmai am facut o tura de relaxare in zona si pentru a nu stiu cata oara mi-am jurat sa nu mai trec pe la acea cabana. Este o mizerie de nedescris in jurul cabanei (mai ales intrarea pe traseul marcat cu triunghi albastru). Ca un minus, au aparut si motociclisti care urca din Azuga pe marcajul "punct albastru" pana pe Clabucetul Taurului, pentru ca apoi sa coboare in Predeal pe marcajul amintit anterior.
Sa auzim numai de bine,
Valeriu
@vlr_dumitrescu - mulțumim de răspuns, chiar dacă atât de întârziat. În cazul acesta, am restabilit statutul articolului în cel „cu note”.
- Oct.2019 Cabana Garbova – Doar pentru iubitorii muntelui — scris în 20.04.20 de senateo din PăULEşTI [PH] - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Foarte frumos — scris în 06.12.16 de babaul din PUCIOASA - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Cabana noastra de suflet, Garbova — scris în 23.02.15 de emilochea din CORNETU [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2014 O vacanță de neuitat! — scris în 12.11.14 de Adena din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Dezastru — scris în 03.08.14 de Chelu Ionut din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2013 Cabana mea de suflet, Garbova — scris în 18.08.13 de vali ph din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Multumesc Cipi! — scris în 24.07.13 de Trasku* din BUCURESTI - RECOMANDĂ