Am fost la Poiana Brasov si am stat la Hotel Bradul din complexul Ana Hotels, in week-endul 1-3 mai 2009. A fost un week-end castigat la un concurs si totul a fost perfect.
Hotelul face parte dintr-un complex de trei si anume Sport, Bradul si Poiana si vreau sa va spun ca am stat intr-o camera de luxe, ca rasplata a faptului ca week-endul ne-a fost amanat cu o saptamana.
Primirea a fost excelenta, cazarea pe masura, am fost intampinati chiar cu sampanie rece infrapiera si platou cu fructe, toate acestea fiind eja pregatite in camera.
Am avut parte de mic dejun copios si de o cina romantica. Servirea ireprosabila. Camera pe masura reclamei, daca intindeai mana puteai atinge crengile de brad. Dar ce m-a impresioant cel mai mult era faptul ca era atata liniste in jur, incat simtrai ca esti intr-un loc uitat de civilizatia zgomotoasa.
Normal ca in acel week-end nu am putut rata Sura Dacilor, Coliba Haiducilor si o plimare cu telecabina.
A fost un week-end excelent.
Trimis de Clotilde in 11.12.09 09:34:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIANA BRAŞOV. A mai fost în/la: Sinaia, Mamaia, Azuga, Busteni
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Clotilde); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat impresiile si fotografiile la rubrica hotelului Bradul din POIANA BRASOV -- deja existent pe site.
Sters dublura introdusa de autoare
Si noi am vrut sa mergem aici, m-ai convins, il voi trece pe lista mea de vacanta!
- Jan.2015 Slab pentru ce pretenții are! — scris în 04.01.15 de ziparul din PITEșTI - nu recomandă
- Sep.2014 La Hotelul lui GC — scris în 05.09.14 de vp_chris din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Week-end relaxant la Hotel Bradul — scris în 20.07.14 de innu din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Destul de bine — scris în 26.08.13 de livia72 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2011 Surpriza placuta — scris în 12.04.11 de sharky1973 din BRANESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2011 Merita incercat pentru odihna si relaxare la SPA — scris în 04.04.11 de delia58 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Nici prea prea nici foarte foarte — scris în 08.02.10 de deliapt din BUCUREşTI - RECOMANDĂ