Am cumparat un pachet de revelion, foarte scump, 1560 lei/persoana, am venit un grup de 8 familii si suntem total revoltati.
Am fost repartizati la subsol intr-o camera aparent in ordine dar dupa primele ore am inteles ca vom avea multe probleme; in baie care desi are calorifer functional este un frig insuportabil, nu prea ai curaj sa te dezbraci sa faci dus ca ingheti instantaneu.
Dimineata in jurul orei 4 incepe calvarul, o galagie fara margini, parca s-ar taia lemne undeva deasupra acolo unde probabil este receptia. In jurul orei 8 incepe traficul pe hol cu carucioare, tipete ale angajatilor care au acces inspre curte pe acest hol. Am reclamat acestea la receptie, inafara de priviri intelegatoare nu am obtinut alta camera sau o imbunatatire a situatiei.
Zona SPA, o alta dezamagire totala. In fata saunei uscate, 3 pete mari de sange care nu te lasa sa treci pe acolo, apa din jacuzzi foarte murdara, pereti decojiti, tencuiala cazuta, nimeni nu foleseste prosoape la sauna.
Sala restaurantului, frumoasa, serviciile, personalul amabil dar peste tot se impart scrumiere, este un fum insuportabil, se fumeaza fara restrictii peste tot desi ni s-a spus ca ar fi zone de fumatori si de nefumatori, nu se respecta nimic, iesi cu hainele si nervii intinsi la maxim. Incercam sa megem la culcare in timpul petrecerii de revelion unde muzica este la un volum insuportabil.
Pe holul unde avem camera este un fum si o galagie insuportabila, jos este un Party privat al personalului. Evident nu se poate dormi din cauza fumului si galagiei insuportabile.
Desi la receptie sunt afisate 4 stele conditiile sunt de spelunca ordinara. Uitati acest loc care aparent ar fi ok dar nici pe departe nu poate fi vorba de asa ceva.
Trimis de Beni in 01.01.16 03:27:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MEDIAȘ. A mai fost în/la: peste tot
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Beni); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.16161650 N, 24.36853800 E - neconfirmate încă
@Beni: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=3189
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
@Beni - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Am constatat, în ciuda lipsei de răspuns din partea autorului, că acesta a plecat din zona unde se află hotelul; articolul va fi publicat în scurt timp.
- Aug.2021 Un hotel care merita — scris în 16.08.21 de Mangrova din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2018 O surpriza tare faina — scris în 22.07.18 de lori.axi* din BUCURESTI
- Nov.2017 Un sejur relaxant — scris în 02.12.17 de poganyanca din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Catastrofal — scris în 04.08.16 de Zhea din CLUJ - nu recomandă
- Apr.2014 O vacanta de neuitat — scris în 20.04.14 de Iuliuca din BACAU - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Dezamagitor — scris în 16.02.14 de octavian1910 din BAIA MARE - nu recomandă
- Nov.2013 PISCINA de nota 10! — scris în 12.11.13 de brissa din BUCURESTI - RECOMANDĂ