Am petrecut 7 nopti la sfarsitul lunii iunie in acest hotel. Transportul cu Tarom a decurs perfect, conform orarului, iar transferul de la aeroport s-a realizat in max. 40 de min. timp in care ghidul moldovean ne-a prezentat cateva informatii despre Turcia si zona in care ne aflam.
Personalul de la receptie vorbitor de limba engleza. Desi aveam rezervare in bungalow am primit camera in hotel, dar datorita amplasarii ei la et. 1 deasupra zonei cu tomberoane am refuzat-o, asa ca am ales dintre mai multe camere disponibile in bungalow-uri cea care ne-a placut mai mult.
Desi hotelul are 5 stele, sigur conditiile de cazare nu-s mai mult de 3. Opinia mea este valabila atat pentru camerele din hotel, cat si din bungalow. In primul rand suprafata camerei cat si a baii este foarte mica in comparatie cu alte hoteluri la care am stat prin vacante. Oricum acesta nu este un impediment. curatenie zilnica, schimbat lenjeria din 2 in 2 zile, consumabile la baie-intradevar camerista a primit o mica atentie. Minibarul reumplut zilnic cu cate 1/2 l de apa minerala, sprite, coca, fanta si 1 l apa plata.
Cum au scris si altii, mancarea foarte variata, nu puteai in 7 zile sa degusti din toate preparatele. Nimic de comentat. In restaurantul principal nu am stat la cozi, mesele se debarasau 1-2, curatenie luna. Aceeasi situtie era si la terasele din resort.
Animatia nu ne-a prea interesat, caci fiind la mare nu am stat deloc la piscina, doar intr-una din zile cand marea era cam rece am fost cu copilul la zona cu tobogane.
Plaja cu nisip, la mal un strat de pietricele care datorita valurilor se intalneau si in apa. Poate un dezavantaj pentru cei care nu stiu a inota este faptul ca la max. 10 m apa devenea adanca.
Sezlonguri se gaseau pentru ca in a doua zi a sejurului s-a luat masura interzicerii rezervarii cu prosoape. Treaba asta au pus-o in aplicare asa ca sezlongurile goale au ramas fara prosoape.
Multi turisti rusi, cred ca 80%, turci, romani, dar toti linistiti. Nu am auzit scandaluri sau grosolanii. Personalul amabil, zambitor, nu parea obosit.
Pe plaja sporturi de apa, cam scumpe (paraseiling 2 pers 80 euro). Preturile de la magazinele din hotel la fel, un pistol de apa 15 euro, un magnet suvenir 3.
Excursiiile propuse de agentia touroperatoare variaza intre 50-100 euro. Noi am fost intr-o croaziera cu un yaht, 2 adulti si 1 copil 130 de euro, cam scump, noroc cu ghidul Slava ca nu a taxat si copilul.
Per ansamblu locatia este foarte frumoasa, multa vegetatie, minigradina zoo, multe zone umbrite, personal amabil.
Trimis de stefan.b in 15.07.11 16:32:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stefan.b); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
poate daca ai niste timp liber atasezi si niste poze. m-ar interesa cum arata camera. si o alta intrebare: ati mai fost in alte hoteluri in zona antalya? daca da se poate un clasament al acestora? anul viitor as vrea sa merg si eu cu fetita de 3 ani.
@stefan. b: Tocmai am făcut rezervare la acest hotel pentru luna iunie. Sunt fan Iberostar și de aceea am facut această alegere deși nu am mai fost la Iberostarul din Turcia niciodată. Doresc să te întreb câteva chestiuni concrete asupra cărora am anumite dubii, dacă ai amabilitatea de a-mi răspunde. Au vreun bar deschis nonstop? Ce fel de băuturi servesc? Au la UAI și ceva brenduri internaționale sau numai turcești? Și aici mă refer cu predilecție la tărie (wisky, rom, coniac, eventual vinuri). De asemenea mă interesează condițiile din camere la hotelul principal. Mulțumesc anticipat
- Aug.2021 As spune NU — scris în 05.08.21 de Laura.Simona din CLUJ - nu recomandă
- Sep.2014 Relaxant, dar nu pentru copii — scris în 09.10.14 de SimonaD din RADAUTI - nu recomandă
- Sep.2014 Nu mergeti la acest hotel !! Virus coxsakie — scris în 11.09.14 de Dady Mihaela din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2013 Dulce - acrişor — scris în 12.07.13 de robbyy din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Relaxare totala in conditii bune — scris în 24.07.13 de skyline.kom din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Relaxant dar nu excepționat!!! — scris în 11.07.13 de Rinaben din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Eleganța inegalabilă a lanțului internațional Iberostar — scris în 02.07.13 de sorin.cimpeanu din BRASOV - RECOMANDĂ