Am fost cazati in luna august 2016 la Hotel Balea Neptun.
Este un hotel de 2 stele, curat si perfect pentru o familie fara mari pretentii.
Distanta fata de plaja este acceptabila, faci o plimbare de 10-15minute dimineata pe langa Lacul Neptun.
Camerele sunt curate, asternuturile la fel.
Personalul de serviciu foarte amabil, schimba prosoapele cand e nevoie, ridica gunoiul zilnic.
Mobilierul este vechi, dar in stare buna.
Ne-am simtit bine si cu siguranta vom reveni si anul urmator tot la Hotel Balea din Neptun :)
Trimis de manuela_z in 20.08.16 10:06:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: costinesti
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (manuela_z); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.87272300 N, 28.59764500 E - neconfirmate încă
@manuela_z: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 14&ridAnt=72392
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@Djbobo: Din cate am vazut eu, ar avea televizor, dar...
Frigidere, cica au un numar mic, si se plateste suplimentar, la receptie.
Eu am facut rezervare prin booking si am cerut in mod special frigider, fiindca trebuie sa-mi pastrez injectiile. Au zis ca e posibl, in limita disponibilitatii, in ziua in care se face check-in. Voi suna in timp util, la receptie, ca sa aflu cum sta treaba cu frigiderul. Daca nu, anulez rezervarea, si nu ma mai duc.
Pe mine ma costa 980 ron, pe 10 zile. Este o suma mai multa decat rezonabila. Ca nu am de unde sa dau mii de euros, sau de roni, ca sa dorm pe litoral. Dorm si acasa, slava domnului.
- Jul.2020 Minisejur plăcut la hotelul Bâlea din stațiunea Neptun — scris în 07.07.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel Bâlea Neptun – preț mic, condiții modeste — scris în 15.11.16 de Erik1 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Dezamagire — scris în 27.08.15 de MARCE5128* din JIMBOLIA [TM]
- Aug.2013 Un sejur plăcut — scris în 23.08.13 de vbarbu din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Nu respecta clientii — scris în 02.07.13 de veverite din GALATI
- Aug.2012 Hmm — scris în 12.08.12 de mariuscerbu din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Pret - calitate... OK — scris în 08.12.12 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ