Am fost cazaţi la hotelul Bâlea în perioada 16-21 august 2013. Iniţial, rezervarea era făcută la hotelul Prahova, însă acesta a fost închis din motive necunoscute, lucru ce l-am aflat abia când am ajuns acolo. Am ajuns la hotelul Bâlea pe la 8.30, iar la 10.30 eram deja cazaţi, în condiţiile în care check-in-ul se făcea abia la orele 18. La recepţie, am aflat că trebuie să mai plătim 15 lei pentru staţiune şi 35 de lei pentru închirierea televizorului, aşa că preţul final al sejurului de 5 nopţi a fost de 450 de lei.
Raportul calitate-preţ a fost însă corect: am avut o baie încăpătoare şi destul de curată (cu excepţia covoraşului de baie), mobilierul era ok, balconul dispunea de două scaune şi de frânghie pentru haine. În plus, în faţa camerei erau câţiva copaci, având astfel umbră pe tot parcursul zilei.
Personalul din hotel era destul de amabil, singura problemă având-o cu frigiderul: am comandat unul încă din prima zi, de la 10 dimineaţa şi am tot fost amânaţi. Ba nu avea cine să îl care până la etajul 4, la care am stat noi, ba nu mai erau disponibile în momentul acela... În cele din urmă, am renunţat la el.
Am fost nemulţumiţi şi de curăţenia din camera de hotel: am găsit nisip pe jos şi resturi de biscuiţi sub pat.
Plaja era destul de aproape, la fel şi centrul staţiunii. De obicei, mergeam pe plaja din zona Microcomplexului Delfinul, însă am fost şi la Steaguri sau aproape de hotelul Belvedere. Nisipul era fin, marea era destul de curată, intrarea în apă era destul de lină... Neptunul este o staţiune superbă, potrivită pentru cei care vor să se relaxeze şi să se bucure în linişte de vacanţă.
Masa am servit-o la Springtime Neptun, cu excepţia unei singure seri în care am mâncat la Blue Lagoon (pe malul lacului cu nuferi). Preţurile erau foarte bune: la Springtime dădeam 13 lei pe un prânz (ciorbă de legume + şniţel de pui cu piure + salată de varză/castraveţi + 2 chifle). La Blue Lagoon, am ales să mâncăm pizza (o pizza Quattro Stagioni era 20 de lei).
În concluzie, am fost mulţumiţi de acest sejur în Neptun şi vom reveni cu drag şi la anul (nu ştim cu certitudine dacă tot la hotelul Bâlea, dar staţiunea rămâne cu siguranţă aceeaşi).
Trimis de vbarbu in 23.08.13 15:01:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: Sarata Monteoru - Buzău (Pensiunea Mon Ami)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vbarbu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.87272300 N, 28.59764500 E - neconfirmate încă
@vbarbu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Din cate stiu eu taxa de statiune este 1% din valoarea unei nopti de cazare, mi s-a intamplat si mie sa- mi ceara 18 lei la receptie cv. taxei de statiune, mi-am dat seama ulterior ca m-a pacalit.
- Jul.2020 Minisejur plăcut la hotelul Bâlea din stațiunea Neptun — scris în 07.07.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Hotel Balea Neptun — scris în 20.08.16 de manuela_z din PăLTINIş-CIUC [HG] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel Bâlea Neptun – preț mic, condiții modeste — scris în 15.11.16 de Erik1 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Dezamagire — scris în 27.08.15 de MARCE5128* din JIMBOLIA [TM]
- Jun.2013 Nu respecta clientii — scris în 02.07.13 de veverite din GALATI
- Aug.2012 Hmm — scris în 12.08.12 de mariuscerbu din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Pret - calitate... OK — scris în 08.12.12 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ