Prima oara cand am intrat in camera m-a izbit mirosul de "vechi" care pentru mine a fost o intoarcere nostalgica in trecut dar pentru altii ar fi doar un motiv sa deschida mai repede geamurile.
In baie chiuveta era infundata si nespalata dar compensarea a venit din placerea de a ma privi intr-o oglinda imensa. Culorile peretilor sunt cenusii (cam deprimante) in ton cu nuanta draperiilor, iar balconul avea o masa pe care se mai puteau vedea urmele a ceea ce au consumat turistii din 2010... Lenjeria nu se schimba din initiativa cameristelor...
Izolarea fonica este slaba asa ca daca aveti ghinionul unui vecin surd care da TV-ul la maxim dimineata la 6,30, veti avea motive sa admirati impreuna rasaritul soarelui :) Noaptea vin tot felul de golanasi la terasele din fata hotelului care va vor convinge sa dormiti cu geamul de la balcon inchis.
Distanta pana la plaja este mare, dar daca va doriti miscare in vacanta, asta este o sansa excelenta.
Ca optiune pentru masa va recomand restaurantul de la Caraiman (intrebati de doamna Tanta, o persoana superba care stie ce inseamna meseria de ospatar).
Concluzia-i ca daca nu aveti un buget "excedentar" puteti sa alegeti acest hotel dar nu pentru mai mult de 6-7 nopti.
Trimis de mariuscerbu in 12.08.12 18:01:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariuscerbu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.87272300 N, 28.59764500 E - neconfirmate încă
@mariuscerbu: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Am stat la acest hotel în urmă cu 22 de ani împreună cu parinţii mei veniţi prin celebrele bilete de la sindicat (ce a mai trecut timpul!) Se pare că pt. acest hotel timpul a fost blând cu el pastrându-l neschimbat de atâţia ani. De s-ar purta şi cu omul asa...
- Jul.2020 Minisejur plăcut la hotelul Bâlea din stațiunea Neptun — scris în 07.07.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Hotel Balea Neptun — scris în 20.08.16 de manuela_z din PăLTINIş-CIUC [HG] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel Bâlea Neptun – preț mic, condiții modeste — scris în 15.11.16 de Erik1 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Dezamagire — scris în 27.08.15 de MARCE5128* din JIMBOLIA [TM]
- Aug.2013 Un sejur plăcut — scris în 23.08.13 de vbarbu din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Nu respecta clientii — scris în 02.07.13 de veverite din GALATI
- Aug.2010 Pret - calitate... OK — scris în 08.12.12 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ