Hotel bun, amplasat excelent
Ideal pentru un city-break, acest hotel este la câțiva pași de multe atracții, are servicii excelente, camere foarte curate (prosoapele schimbate în fiecare zi).
Nu am prea multe de spus despre designul camerelor, paturile erau lipite de podea (un pic ciudat), iar camerele sunt mici... Dar, totuși, un hotel foarte bun.
Există wireless gratuit in camera cu o conexiune foarte buna (poziționarea camerei chiar deasupra lobby-ului s-ar putea sa fi ajutat, nu știu...).
Personalul este foarte amabil și prietenos, mic dejun grandios (servit la Hotel Traian, care se află în aceeași clădire, astfel încât nu trebuie să iesi din hotel pentru a ajunge acolo).
De asemenea, există un pub dragut în holul hotelului.
Hotel foarte frumos, il recomand pentru toată lumea.
Trimis de Lullaby in 08.07.14 02:32:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în IAȘI. A mai fost în/la: Calatoresc des prin cam toata Romania.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lullaby); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Lullaby: bun-venit cu primul review în comunitatea AmFostAcolo.ro după o luuungă perioadă de "chibițat".
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare!
@webmasterX: hehehe mi-a luat ceva sa deschid gura, dar si cand o deschid... sunt pe teava peste 20 de review-uri, plus inca altele de la restaurante din Bucuresti.
Multumesc mult pentru primire!
Mult succes!
@Lullaby:
” Nu am inteles prea bine daca am voie sa scriu de ele, avand in vedere ca sunt din orasul meu... usor-usor o sa le incarc pe toate.
Doar recomandări de cazare din localitatea de domiciliu (sau imediata apropiere) nu sunt acceptate; recomandările "de călătorie" = "locuri de vizitat" sau de NEVIZITAT - evident incluzând aici şi restaurantele - sunt BINEVENITE
- Jul.2021 Servicii FOARTE proaste — scris în 18.07.21 de ux120987 din BAIA MARE - nu recomandă
- Aug.2019 Hotel Astoria City Center IASI — scris în 06.09.19 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Nu recomand - Hotel Astoria Iasi — scris în 01.08.19 de dvasile din CONSTANTA - nu recomandă
- Oct.2017 Searbăd — scris în 22.11.17 de RossoNerro din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2016 Jalnic — scris în 18.05.16 de Ilaș Maria din SUCEAVA - nu recomandă
- May.2015 In centrul Iasiului sau in traducere ”In shientru’ targului Ieshilor” — scris în 21.05.15 de Dan&Ema din BUCURESTI - nu recomandă