REZONABIL
Servicii FOARTE proaste
La o competitie sportiva de nivel national, am fost cazat de organizator cu plata amticipat (banii i-am dat eu organizatorului)
despre SERVICII
Personalul e plictisit, incearca sa fie amabil ACCEPTABIL
despre CAMERE & COND. CAZARE
Mocheta si perdelele sunt inbacsite de praf, sunt murdare si desprinse de pe suporti, saltelele vechi, lenjeria veche si rupta, NU functioneaza aerul conditionat (afara erau 35-37 gr C), NU "au" prosoape de baie, in 10 zile au schimbat o data prosoapele de baie dupa intense rugaminti, NU au aspirat de loc si LIFTUL s-a blocat de mai multe ori intre etaje cu copii inauntru!!! DEZASTRU!!!
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Totul este foarte vechi, vesela si tacamuri murdare, micul dejun a fost ok destul de variat pentru ei si indestulator, celelalte feluri de mancare mi-au adus aminte de armata, toate aveau acelasi gust, portii mici si necomestibile, FOARTE SLAB
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Locatia este super, in mijlocul orasului posibilitati de relaxare si distractie multe, are probleme la parcare in sensul ca trebuie sa intri pe o straduta care are indicatorul rutier "interzis", in rest e ok BINE
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Au un jacuzzi la etajul 4, pentru copii e ok, wireless-ul e slab, se intrerupe frecvent, altceva nu au, noroc cu terasele din zona si cu pietonala din fata hotelului. ACCEPTABIL
Trimis de ux120987 in 18.07.21 18:03:30
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux120987); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux120987: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 103964&hid=2289.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux120987 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Aug.2019 Hotel Astoria City Center IASI — scris în 06.09.19 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Nu recomand - Hotel Astoria Iasi — scris în 01.08.19 de dvasile din CONSTANTA - nu recomandă
- Oct.2017 Searbăd — scris în 22.11.17 de RossoNerro din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2016 Jalnic — scris în 18.05.16 de Ilaș Maria din SUCEAVA - nu recomandă
- May.2015 In centrul Iasiului sau in traducere ”In shientru’ targului Ieshilor” — scris în 21.05.15 de Dan&Ema din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2011 Hotel bun, amplasat excelent — scris în 08.07.14 de Lullaby din BUCURESTI - RECOMANDĂ