Asterix - Parc de distractii
Asterix este situat la aproximativ 40 minute de Paris. Noi am luat trenul de la gara de nord si am avut linie directa.
Deși este deschis inca din 1989, Asterix nu are nici pe departe succesul înregistrat de fratele mai mare Disneyland. Lume putin. Cam pustiu... Noi ne-am dus gasca de 10 fete si pentru distracție... si ne-am distrat! Dar sa te duci in 2 intr-un parc de distracții pustiu mai bine nu te mai duci!
El ca si structura are tot ce-i trebuie. Este foarte bine organizat. Si la distracția pe apa sta chiar mai bine decat mult cunoscutul parc. Aici sunt mai multe de adrenalina acvatică. Dupa ce ne-am udat fleașcă intr-o barca ne-am luat toate pelerine.
Daca stați mai mult in Paris se merita sa mergeți!
Trimis de Jamy in 23.05.16 23:59:43
- A fost prima sa vizită/vacanță în FRANȚA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Jamy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 49.13350100 N, 2.57589100 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Asterix - parc de distracţii [Plailly, Oise], PARIS" (nou-creată pe sait)
Mie mi-au placut ultimele 8 articole scrise de Jamy, se pare ca asta e viitorul, 5 fraze, zece fotografii, restul gasiti pe Internet...
@dorgo - nu fi rautacios! nu toata lumea are talentul tau ;-) , dar intradevar articolele sunt mult prea scurte si fara valoare ...scuze Jamy, dar astepatm mai multe informatii !
- Apr.2023 O zi de distracții în parcul Asterix — scris în 21.05.23 de BristenaBrad din BUCURESTI - RECOMANDĂ