Un loc minunat, relaxant, potrivit pentru familiile cu copii sau pentru cuplurile mature, un loc in care chiar si tinerii dornici de relaxare intr-un ambient de 3 stele (reale) s-au regasit. Cazarea - exceptionala, dealtfel - include sezlongul/persoana cazata si micul dejun mai mult decat suficient. Locul de joaca pt copii este dragut. Personalul este foarte, foarte amabil, in primul rand ospatarul - din pacate nu i-am retinut numele - receptionerii, baietii de la aqua bar, cameristele, cei care se ocupa de terasa; la aqua bar puteti gasi o inghetata delicioasa si ieftina. Curatenia se face la cerere (daca esti in camera te intreaba daca doresti curatenia de intretinere), sau din proprie initiativa (daca nu e nimeni in camera). Sezlongurile, pe terase sunt asezate la distanta suficienta unele de altele, asa incat nu deranjezi si nu esti deranjat de vecini; se poate face plaja si pe ponton, nimeni nu interzice.
Mi-ar fi placut sa existe si o piscina pentru adulti, masa de ping-pong, biliard.
Mi-ar fi placut ca parcarea sa fie gratuita pt clientii hotelului, dar, avand in vedere ca era pazita, inteleg costul ridicat al acesteia.
Singurul minus, din partea noastra, este bucataria; carnea este gatita insuficient, mereu "in sange", chiar cruda atat cea de pui cat si cea de porc. E inadmisibil ca o carne pregatita cu sos si smantana sa sangereze si sangele sa se amestece cu sosul; nu cred ca asa presupunea reteta. Am renuntat sa comandam pastrav cand ne-a instiintat ospatarul ca are in jur de 400 g, iar ultimele 2 zile am mancat la o pensiune vecina. Un plus timid al bucatariei este micul dejun care, asa cum am mentionat era bun si satios si am incredere ca se vor remedia neajunsurile.
Recomand aceasta locatie cu multa caldura tuturor celor care doresc sa se relaxeze intr-un loc deosebit care, dupa parerea mea, face toti banii.
Trimis de mina in 20.08.13 18:33:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20496900 N, 22.01873000 E - CONFIRMATE
@mina: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmaster: in Valiug drumul se desparte in doua, o luam la dreapta, trecem de Casa Baraj, Bamboo, hotelul Gasthof Tirol si imediat apare Aquaris; ceea ce ati localizat pe harta este corect.
- Aug.2019 Stati departe de acest hotel! — scris în 05.08.19 de Anita40 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2015 O minivacanta reusita! — scris în 24.02.15 de dianna din TIMISOARA - RECOMANDĂ