Un hotel de 5 stele
Un hotel f. bun, cu servicii de calitate si multe atractii.
Nu te poti plictisi deloc, noi am fast singuri si a fost super.
Trimis de iamiam in 20.08.08 08:13:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iamiam); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.92066800 N, 27.28168600 E - CONFIRMATE
as dori mai multe detalii , daca se poate cum a fost mancarea (diversitate? ) , cazarea , plaja . Merci anticipat
mancarea era preparata in mare parte in fata ta, multe salate, si mancare preparata dar noua nu prea ne-a placut (eh, mai traditionalisti ce sa-i faci); plaja linistita, pazita, neaglomerata si ffff curata. Daca mai vrei ceva informatii iti mai spun si poate iti trimit si ceva poze.
hehe... acum sunt aici si ma bucur de aceasta minunata vacanta in sfarsit am vazut cu ochii mei totul... Trebuie sa fii prea carcotas sa nu-ti convina ceva. Oamenii astia muncesc continuu si pun suflet cu adevarat in tot ceea ce fac pentru a ne fi bine noua, turistilor. No comment... e minunat aici... un concediu reusit. Merci mult de tot pentru amabilitatea ta ... cred ca si tu te-ai simtit excelent aici.
imi plac foarte mult randurile scrise 'live', impresiile si sentimentele redate sunt 'instant' , fara riscul acelei 'patine' date de de trecerea zilelor. Insa te asteptam si cu un reviews cuprinzator, cand te intorci! Si gandeste-te la noi, ia cat mai mute poze pe care sa le poti posta pe internet si din care cei interesati sa-si faca o impresie cat mai 'rotunda'. Nu in ultimul rand, imi pare ca si hotelul ar merita acest lucru...
- Jul.2022 Hotel de 4 stele si un plus... — scris în 03.11.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Aqua Fantasy Aquapark - excelent — scris în 03.01.20 de Alina 88 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Hotel super pentru aquaparc — scris în 09.07.15 de frumusata din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Nu chiar 5 stele, dar distractiv. — scris în 24.09.14 de angi75 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Niciodata de 5* — scris în 17.07.14 de CataRG din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Concediul perfect — scris în 07.07.14 de ioni din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un resort frumos dar nu de 5* — scris în 30.06.13 de Dgabi din BUCURESTI - nu recomandă