Q&A Aqua Fantasy Hotel & Spa [Pamucak]

Întrebări și răspunsuri [14]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Aqua Fantasy Hotel & Spa [Pamucak]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Aqua Fantasy Hotel & Aquapark Kusadasi in luna aprilietrimisă de: MihaFlo - în [05.01.20 11:24:38]

    La Multi Ani! Un An Nou Fericit! Dorim sa petrecem cateva zile de Paste 2020 la Aqua Fantasy Kusadasi. Daca sunt persoane care au fost in aprilie va rugam sa ne raspundeti la solicitare: - cum este vremea, temperatura aerului - functioneaza topoganele -temperatura apei in piscine Va multumim anticipat.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 458

    Camera linistitatrimisă de: angi75 - în [28.07.14 17:35:47]

    Va rog sa-mi recomandati in ce cladire sa iau camera pentru a fi mai liniste. De la aeroport cat dureaza transferul? Multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1571

    SCUFUNDARI ?trimisă de: GEANINA URSU* - în [14.08.12 10:11:57]

    Va rog cei care ati fost la Aqua Fantasy se pot face scufundari ?, Este ameajata plaja cu scari de coborare in apa adanca ? Noi am fost acum 2 ani la Korumar , tot in Kusadasi iar acum 5 ani la kostur si era foarte amenajat in sensul asta . Intradevar o vacanta de 5 stele, sigur cea mai frumoasa vacanta din cate am fost (si am fost multumim Domnului). Anul asta am fost in Grecia si am fost cam dezamagiti cu , curatenia (comparativ cu Turcia) si cu preturile exagerat de mari la peste , fructe de mare. Avand termen de comparatie putem spune ca ne-am indragostit de Turcia ca, curatenie , servicii, ospitalitate . Sigur te ard la euro dar cel putin sunt amabili si extrem de serviabili. In cele 2 "Turcii" am vizitat si Istambulul si Izmirul......fenomenale. Istambulul este incredibil noaptea , nu am vazut in viata mea atata lume pe strazi, baruri si restaurante. Ziua era liniste iar noaptea..... dezmat. Iar Izmirul care este doar un oras ceva mai mare decat Bucurestiul si ca marime si ca populatie ,imaginati-va ca au 2 hoteluri mari (nu ca cel din Bucuresti) Hilton , care din cate am inteles sunt pline tot tipul anului. Recomand tuturor aceasta tara , ai ales aceasta parte a Turciei. Va multumesc, astept raspuns despre scufundari pentru ca baietii nei sunt mari pasionati .
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1534

    oferta sejurtrimisă de: marius b - în [02.03.12 02:48:48]

    unde gasesc o oferta accesibila pt turism individual,ceva sub 2000euro pentru o saptamana(2adulti+2copii)
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1855

    Traseu, cazare, ferybot, parcare hotel, etc...trimisă de: mormelvio - în [25.12.11 22:05:10]

    Salutare tuturor si CRACIUN FERICIT! La noi a venit MOSU anul acesta cu bilete de vacanta la acest hotel pentru luna iunie 2012. O sa mergem cu masina pana la hotel asa ca va rog frumos sa ma ajutati cu informatii despre drum, traseu de urmat, hoteluri de tranzit atat la dus cat si la intors, taxe ferybot dar si informatii despre achizitionarea online a biletelor (daca exista), modalitati de parcare la hotel si costuri aferente. Orice informatie ne este utila pentru a putea pregati din timp o vacanta reusita. Multumesc. PS: Plecam din Galati, asa ca probabil o sa iesim din tara pe la Calarasi.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2619

    coktail inclus in all inclusive?trimisă de: alessia-diana - în [09.09.11 09:36:40]

    exista coktailuri oncluse in all inclusive sau toate se platesc extra?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1908

    Restaurant a La cartetrimisă de: Razvanchivu - în [05.07.11 13:37:57]

    Care este modalitatea de acces La restaurantele a La carte ? Am înțeles ca sunt cu programare si contracost. Se merita ? Multumesc mult !
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2172

    Traseu Kusadasitrimisă de: madalina grafu - în [05.06.11 21:33:09]

    imi puteti spune va rog frumos cam in cat timp se ajunge cu masina de la Bucuresti?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1926

    plimbari cu poneii?trimisă de: alessia-diana - în [18.05.11 15:54:55]

    se pot face plimbari cu poneii? cat costa si unde anume trebuie sa ne adresam?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1277

    Se plateste inghetata?trimisă de: alessia-diana - în [13.05.11 07:57:52]

    am inteles ca inghetata se plateste. Pai nu intra la all-inclusive (cel putin asa era in Bulgaria!)?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1866

    Se platesc sezlongurile?trimisă de: alessia-diana - în [12.05.11 11:29:11]

    in Aquapark se platesc sezlongurile pt. cei cazati in resort?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2118

    VREMEA IN SEPTEMBRIEtrimisă de: alessia-diana - în [15.04.11 11:06:48]

    se poate face plaja dupa 15 septembrie?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1443

    [Fără titlu]trimisă de: madalina grafu - în [21.03.11 19:45:24]

    cum este mancarea pentru copii?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1228

    [Fără titlu]trimisă de: carina10 - în [18.03.10 15:53:11]

    Buna ziua! Imi puteti spune si mie care e treaba cu cardul de 300 lire pe care il primesti la chec-in? Intra in costul biletului? sau platesti ce ai consumat de pe el la chec-out? Am inteles ca ce consumi in Aquapark platesti cu el....
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1401

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Aqua Fantasy Hotel & Spa [Pamucak]
    pagină generată în 0.019394159317017 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]