Am plecat din Constanta cu bilete retinute prin agentie, prin Varna / Bulgaria. Ne-am cazat la Ckanakale la un hotel de 3 stel, nu grozav, dar cu apa calda, paturi bune, curat. Seara ne-am plimbat pe faleza superba unde am facut fotografii langa calul troian. Faleza e super, iar orasul curat. Am trecut din Europa in Asia cu un ferryboat, 20 lire pentru autoturism, persoanele gratuit. Am plecat dimineata la 8 de aici, in drum am vizitat cetatea Troia, dar nu se merita, am ramas dezamagiti.
Am ajuns pe la ora 15.00 in Kusadasi, si ne-am cazat la hotelul Aqua fantasy, la vile. Curat, nu luxos, dar nu ne-a lipsit nimic, am avut liniste si intimitate, aer consitionat si fara tantari cum am auzit pe la altii.
Mancarea f.b., dar fara porc. Bauturi bune, dar numai turcesti. Piscine curate, parcul aquatic excelent, a fost atractia copiilor dar si a noastra. Noi am fost o gasca mare, 9 familii fiecare cu autoturismul sau. Ai nevoie de GPS pentru drum si sa nu gonesti pe sosea ca au radare multe si amenzile sunt de 100 euro. Cu o mica spaga de 10 euro la receptie poti sa alegi o camera la hotel unde se spune ca sunt conditii mai bune pentru fitosi. Dar eu nu am simtit nevoia.
M-am simtit excelent. Seara recomand sa serviti masa pe terasa, la aer, iar dupa masa sa mergeti la teatru. O sa va relaxati. Tuturor ne-a parut rau cand am plecat. Am facut si excursii prin zona, am vizitat cetati, orasul Izmir, Pamujkale etc.
A fost super. Recomand cu caldura.
Trimis de costydim in 15.11.09 18:04:30
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (costydim); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.92066800 N, 27.28168600 E - CONFIRMATE
nu stiu daca ma poti lamuri. noi vom pleca din Suceava si nu stiu pe unde sa o luam: prin Constanta sau prin Giurgiu. pe unde ar fi mai usor de mers: pe litoralul bulgaresc sau direct prin mijlocul Bulgariei? poate ai mai auzit pe la altii??
- Jul.2022 Hotel de 4 stele si un plus... — scris în 03.11.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Aqua Fantasy Aquapark - excelent — scris în 03.01.20 de Alina 88 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Hotel super pentru aquaparc — scris în 09.07.15 de frumusata din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Nu chiar 5 stele, dar distractiv. — scris în 24.09.14 de angi75 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Niciodata de 5* — scris în 17.07.14 de CataRG din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Concediul perfect — scris în 07.07.14 de ioni din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un resort frumos dar nu de 5* — scris în 30.06.13 de Dgabi din BUCURESTI - nu recomandă