Am stat 10 zile cu cele 2 fete ale noastre de 8 si de 3 ani in cladirea principala, in camera dubla separata cu usa glisanta, conditii clar de 5 stele. Masa bogata si variata, cu seri dedicate diferitelor zone ale lumii, ceva minusuri la capitolul cafea si varietate de fructe.
Aqua Park-ul este cireasa de pe tort, este de 3-4 ori mai mare si mai interesant decat cel din Mamaia, cu vegetatie luxurianta si topogane pentru toate varstele, mai ales pentru pitici. In interiorul resort-ului este curatenie desavarsita, animatie, multe piscine, vegetatie luxurianta, vreo 11 baruri. La plaja am ajuns mai rar, erau in principiu mai multi conationali, plaja curata, intrare lina in apa, ponton de vreo 100 m.
In imprejurimi: neaparat la Efes (5 km), oraselul Pamukac este dragut, orasul Kusadasi este la 8 km. La nici 1 km se afla Adaland, un aquapark cu 3 sectiuni diferite: topogane, acvariu si mai ales delfinariu - se pot face poze cu delfinii si inota in bazin cu delfinii contra cost.
Sunt uimit de comentariile care denigreaza acest loc, mentionez ca am o lista impresionanta de locuri vazute in lume - inclusiv 2 incursiuni la Burj Al Arab - si pentru mine si familia mea a fost locul perfect pentru o vacanta de vara; am facut 1, 200 de poze. Si inca ceva: evitati lunile iulie si august - sunt scumpe si toride. La anul mergem 2 saptamani, tot aici, in luna iunie. Bafta! si daca aveti copii nu stati pe ganduri.
Trimis de maserati in 19.07.09 19:37:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maserati); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.92066800 N, 27.28168600 E - CONFIRMATE
Buna, cat te-a costat sejurul si in ce perioada ai fost si cu ce agentzie? Merci... !
Asa este! Noi am fost anul trecut si mergem si anul acesta (abia asteptam,mai ales fetita noastra). Este locul ideal pentru familii care au copii si nu numai. Ma bucur ca ati avut o vacanta reusita.
Mai ar fi de vizitat si casa fecioarei Maria si baile de calcar.
Va rog imi spuneti daca copii au avut ceva restrictii de a folosi toate toboganele de apa de la aquapark?
Nu au nici o restrictie. Sunt salvamari care supravegheaza tot.
Am avut o experienta draguta in legatura cu acestia. Fetita mea ma striga, iar el a crezut ca s-a lovit, a luat-o in brate si mergea cu ea spre doctor. A fost greu pana l-am convins ca nu are nimic si e doar o joaca.
La acest hotel, produsele din minibar (sucurile si apa) se platesc? Nu vreau sa ma trezesc cu o suma gigantica din cauza asta
- Jul.2022 Hotel de 4 stele si un plus... — scris în 03.11.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Aqua Fantasy Aquapark - excelent — scris în 03.01.20 de Alina 88 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Hotel super pentru aquaparc — scris în 09.07.15 de frumusata din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Nu chiar 5 stele, dar distractiv. — scris în 24.09.14 de angi75 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Niciodata de 5* — scris în 17.07.14 de CataRG din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Concediul perfect — scris în 07.07.14 de ioni din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un resort frumos dar nu de 5* — scris în 30.06.13 de Dgabi din BUCURESTI - nu recomandă