Bucuria de a fi din nou copil
Am petrecut un concediu destul de frumos in acest complex. Pentru cei care vor sa mearga acolo spun ca singurul lucru extraordinar este aquaparcul. In rest un hotel cu servicii modeste pentru 5 stele. Un complex fff mare destul de ingrijit si curat dar cu probleme.
M-a deranjat f tare faptul ca in camera frigiderul era plin cu toate nebuniile dar la niste preturi astronomice, iar apa potabila era tot cu plata - 2e / 1,5litri. In concluzie daca vroiai sa bei apa trebuia sa cobori la bar, sa stai la coada si sa ceri un pahar cu apa si bineinteles primeai jumatate de pahar pt ca se grabea chelnerul. Mai exista posibilitatea sa ai o sticla de acasa (goala) si in timpul meselor sa faci provizii pentru in camera sau sa cumperi o sticla de la ei si s-o folosesti in timpul sejurului, dar e stupid. In timpul meselor apa, se servea intr-o cupa de 1 litru si puteai sa torni in sticla.
In plus, mancarea destul de saracacioasa la pranz, in special in restaurantul Tropicano, noi mancam la Oasis, unde era mai diversificata. Am avut tot timpul senzatia ca se incearca o scadere a calitatii serviciilor in favoarea pastrarii unui pret mai mic...
Pretul motorinei, de 1,8e, ma face sa ma gandesc la faptul ca in curand in Turcia nu ne vom mai bucura de calitate de 5 stele la un pret bun.
In rest, animatia este destul de buna in special pentru copii, iar aquaparcul face ca acest resort sa-si merite banii cu prisosinta.
IN CONCLUZIE, DACA AVETI COPII SI VRETI SA-I FACETI FERICITI, DUCETI-I LA AQUA FANTASY!
Trimis de bogdancrina in 06.09.08 12:05:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdancrina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.92066800 N, 27.28168600 E - CONFIRMATE
imi poti recomanda si mie alt hotel de 5 stele in Turcia cu servicii mai mult decat "modeste"?
chiar vreau sa stiu un hotel cu servicii mai bune decat acesta, intrucat eu nu am fost in Turcia decat anul acesta la aqua fantasy si am fost multumita.
alinad, pentru recomandarea cea mai potrivita trebuie sa cunosti in prealabil multe lucruri despre tipul de concediu preferat de tine/bvoi, gusturi, preferinte etc
Daca ar fi sa am refer strict la nivelul serviciilor, atunci orice hotel din lanturile Delphin, IC [IC Green Palace, IC Santai], Papillon, Gloria sunt sigur ca ar asigura un nivel excelent. In general, lanturile "mari" opereaza dupa proceduri certificate ISO si sunt mult mai atente si mai exigente la asigurarea calitatii serviciilor si in supervizarea personalului.
- Jul.2022 Hotel de 4 stele si un plus... — scris în 03.11.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Aqua Fantasy Aquapark - excelent — scris în 03.01.20 de Alina 88 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Hotel super pentru aquaparc — scris în 09.07.15 de frumusata din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Nu chiar 5 stele, dar distractiv. — scris în 24.09.14 de angi75 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Niciodata de 5* — scris în 17.07.14 de CataRG din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Concediul perfect — scris în 07.07.14 de ioni din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un resort frumos dar nu de 5* — scris în 30.06.13 de Dgabi din BUCURESTI - nu recomandă