Gazduire in apartamentul lui Lavi - Timisoara
„Artistic flat with great view over Victoria Square”, asa apare prezentat apartamentul lui Lavi pe Airbnb. Lavi este superhost si asta pe bune pentru ca este cea mai rabdatoare, politicoasa, draguta gazda pe care am intalnit-o.
Apartamentul are o pozitie excelenta, intr-o cladire veche din Piata Victoriei din Timisoara, se vede pe fereastra Fantana cu Pesti, Statuia Lupoaicei si, mai ales, Catedrala – am atasat poze.
Apartamentul e foarte mare si spatios, la etajul 4 dar are lift. Amenajarea e foarte frumoasa, artistica, aerisita, confortabila; e sugerat stilul seccesion ca sa se armonizeze cu aerul Timisoarei, cu postere ale tablourilor lui Klimt si alte detalii, ceea ce este superb, creeaza o atmosfera placuta. Are toate dotarile: o chicineta cu tot ce-i trebuie: plita, aparat de cafea, microunde, cana de fiert apa, frigider, bineinteles, unde gasesti inclusiv cafea, ceai, miere, pana si ulei daca te apuca cheful de gatit in vacanta. In baie se gasesc hartie igienica, prosoape (colorate) si produse cosmetic la bidon, din supermarket.
Asadar, complet echipat, excelent pentru doi turisti care ajung doar cu un rucsac in spate, cum am fost noi.
Trimis de simona.p in 09.02.20 20:29:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TIMIȘOARA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simona.p); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente regim hotelier, TIMIȘOARA" (deja existentă pe sait)
- Oct.2022 Very big and lovely apartment, apartament in regim hotelier — scris în 28.10.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 MDC Apartaments, apartamente in regim hotelier — scris în 07.10.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Experienta negativa la Ungureanu 17, Timisoara. Nu recomand — scris în 28.08.20 de Dan01 din BUCUREșTI
- Jan.2020 City View Apartament, Timisoara – de cautat daca aveti drum aici — scris în 12.02.20 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Elisabeth apartament — de evitat — scris în 15.08.19 de lady_c35 din FETEşTI [IL]
- Jul.2019 Cazare confortabilă, aproape de Iulius — scris în 30.07.19 de leviescsilla din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Apartament Koda totul la superlativ — scris în 20.02.20 de alyna_oradea din ORADEA - RECOMANDĂ