RĂU
Experienta negativa la Ungureanu 17, Timisoara. Nu recomand
Am ales acest apartament (Ungureanu 17) fiind situat central si prin prisma review-urilor bune gasite pe diferite site-uri. A fost o alegere proasta.
Dupa ce am vazut mizeria din apartament si mai ales dupa reactia deplorabila a gazdei, am reusit sa anulam si sa ne recuperam banii, dar am pierdut timp cautand alta cazare si cu mutatul.
despre SERVICII
Am comunicat bine cu gazda si ne-am intalnit la imobil pentru a-mi inmana cheia. Dupa ce am urcat in apartament a urmat dezamagirea.
Principala problema: curatenia.
A doua surpriza neplacuta a venit din partea gazdei, care a reactionat halucinant dupa ce i-am semnalat problema (trimitandu-i fotografii relevante): ne-a invitat, practic, sa parasim apartamentul, spunandu-ne ca o sa anuleze rezervarea.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Apartamentul este situat central, la intrarea in zona pietonala (Cetate - cartierul central al municipiului Timisoara), la etaj 2, intr-o cladire veche, fara lift. Are 2 dormitoare, un living si o baie.
Camerele sunt inalte si spatioase. Intrarea in apartament se face direct din/ prin bucatarie. Apartamentul inspira un aer de neingrijit, cu mobilier vechi si lenjerie de pat uzata.
Pentru 2 nopti am fi trecut peste toate acestea, dar mizeria (praf, fire de par pe jos, lenjerie de pat descusuta, mobilier murdar) a fost cea care ne-a determinat sa acceptam „oferta” gazdei de a anula rezervarea si a ne returna banii.
Poate am fi ramas in apartament daca gazda ar fi acceptat sa schimbe lenjeria de pat. Atitudinea acesteia, insa - deranjata de faptul ca i-am aratat mizeria din apartament - a fost decisiva. Am plecat rapid de acolo si am rezervat altceva.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Langa parc, in zona centrala, cu terase, restaurante, baruri, cafenele. Posibil zgomot noaptea (terase, cluburi...).
Trimis de Dan01 in 28.08.20 12:47:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în TIMIȘOARA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan01); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Dan01: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
- Oct.2022 Very big and lovely apartment, apartament in regim hotelier — scris în 28.10.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 MDC Apartaments, apartamente in regim hotelier — scris în 07.10.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 City View Apartament, Timisoara – de cautat daca aveti drum aici — scris în 12.02.20 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2019 Gazduire in apartamentul lui Lavi - Timisoara — scris în 09.02.20 de simona.p din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Elisabeth apartament — de evitat — scris în 15.08.19 de lady_c35 din FETEşTI [IL]
- Jul.2019 Cazare confortabilă, aproape de Iulius — scris în 30.07.19 de leviescsilla din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Apartament Koda totul la superlativ — scris în 20.02.20 de alyna_oradea din ORADEA - RECOMANDĂ