Pe drumul de la Constanta spre Budapesta am stat o noapte in Deva la Apartament Ramona. Apartamentul este situat la urmatoarea adresa:Aleea Independenţei Bl D8, SC 4, et 3, Ap 52,330013 Deva, România. Rezervarea am facut-o pe booking, 217 lei/zi.
Proprietara era plecata din tara si a venit o doamna in varsta care ne-a dat cheile. Nu prea stia care este locul de parcare. Pana la urma s-a rezolvat. Apartamentul arata bine si este dotat cu tot ce este necesar. Era curatenie. Este aproape de piata agroalimentara unde am mancat niste mici buni si mall Deva. Pana la cetate am fost pe jos.
Minusuri: Pe booking la conditii scrie ca fumatul nu este permis. In realitate mirosea a fum de tigara. Prosoapele miroseau cam naspa, cum miros dupa ce sunt lasate ude si nu se usuca. Cerceafurile din dormitor erau cam uzate. In sufragerie nu existau cearceafuri. Canapeau cam uzata. Se vad aceste aspecte si in poze.
Nu a fost prea ok cazarea. Recomand doar daca se remediaza problemele.
O zi buna si cat mai multe calatorii.
Trimis de paulcta in 07.05.19 20:27:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DEVA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (paulcta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente in regim hotelier, DEVA" (deja existentă pe sait)
- May.2008 ADEVA/Cazare in Deva in apartamente mobilate si complet utilate — scris în 24.07.08 de dasa din BUCURESTI - RECOMANDĂ