Noi mergem in fiecare an la rudele de langa Targu Jiu dar si ne cazam chiar in oras la Hotel Anna.
Anul acesta am stat doar o noapte.
Hotelul ofera conditii excelente. Camerele sunt mobilate si decorate cu foarte mult bun gust iar confortul este pe masura. Kitschul lipseste cu desavarsire. Pana si tablourile de pe pereti sunt originale si pictate foarte frumos. Baile sunt dotate cu cabine de dus de foarte buna calitate. Noi nu am avut niciodata nici o plangere.
La restaurantul hotelului se mananca foarte bine si destul de ieftin. Camerele sunt in schimb la un pret mai marisor dar nu exagerat.
In week-endul ce tocmai a trecut au fost si Cainii Rosii in Targu Jiu. Pare-se ca au avut meci cu Pandurii. Au stat la Hotel Anna iar duminica dimineata am luat micul dejun impreuna. Chiar m-a distrat faptul ca sotul meu, desi nu e dinamovist, era imbracat cu un tricou rosu de la acceeasi firma cu cea de la care avea si echipa tricouri (doar ca ale lor aveau emblema cu cainii) si pantaloni bleumarin cu alb, exact in ton cu echipa. Si totul absolut intamplator.
Trimis de miha_t in 09.08.10 22:53:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TÎRGU JIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (miha_t); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.04515720 N, 23.27616790 E - neconfirmate încă
E bine de stiut acest hotel macar pentru o noapte in trecere, primul vot vine de la mine...
D-na Miha,multumim pentru vorbele frumoase.Eu sunt membru AFA dar si receptioner la Hotel AnnA.Ati stat cumva la 402 si ati ajuns noaptea tarziu? Daca da,ati fost primiti si cazati de mine.Ma bucur ca va-ti simtit bine si va mai asteptam la noi,pe dumneavoastra si toti membrii AFA ce sunt in vacanta sau intrecere prin Tg Jiu.
Ce mica-i lumea...draga nemo bimos.
Noi chiar ne simtim excelent la acest hotel. Si de dormit dorm mai bine decat acasa. Paturile sunt extraordinar de confortabile.
Nu mai vorbesc de personalul hotelului care se poarta exemplar (fara sa vreau sa fiu magulitoare - pe bune).
Nu cred ca mai ajungem mai devreme de un an pe acolo dar ne auzim pe aici pe AFA sau pe mail.
Cu bine!
PS: noi suntem cei de la 402
- Sep.2017 Impresionant — scris în 31.01.18 de RossoNerro din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Revelion 2013 de neuitat — scris în 25.01.13 de assis din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Cazare la hotel ANNA Targu Jiu — scris în 07.02.15 de monuku din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Excelent — scris în 16.09.11 de niki din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Hotel Anna din Targu Jiu — scris în 10.06.11 de Nick33 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- May.2011 Minunatul hotel Anna — scris în 20.05.11 de chucky31* din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Hotel Anna (Targu Jiu) - o dubla alegere excelenta — scris în 13.11.11 de ela7 din BUCURESTI - RECOMANDĂ