am avut proasta inspiratie de a alege acest hotel fara a citi despre el inainte de a cumpara sejurul. cele scrise de ceilalti sunt perfect valabile.
daca plecati la acest hotel va recomand sa va cumparati si medicamente pentru deranj la stomac de acasa pentru ca si eu si sotia am avut nevoie de ele.
mancarea este putin variata (putine feluri) iar din acestea ce ste cel mai bun si mai cautat nu este adus foarte repede de la bucatarie (cand se termina) sau deloc.
vesela si tacamurile sunt aduse cu mare intarziere cand se termina si sunt asteptate indelung.
in jurul orei 8seara in restaurant dispare mancarea din unul din punctele de unde poti sa te servesti si ramane un singur loc.
locurile la piscine, daca iti lasi prosoapele acolo nu le mai gasesti ca le strange salvapiscina.
pe scurt este un hotel DE EVITAT!
Trimis de cristian ba in 07.08.16 23:20:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: albena, sunny beach, nisipurile de aur, constantin si elena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristian ba); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cristian ba: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 20&ridAnt=71622
- Sep.2021 Ok pentru nepretențioși — scris în 15.09.21 de ux122545 din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Un concediu ratat, o MIZERIE de hotel — scris în 05.08.21 de boldisor1963 din ALEXANDRIA
- Jul.2021 O vacanta ideala pt un buget mediu spre mic — scris în 04.08.21 de Ursiny din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Groaznic — scris în 21.07.21 de fb121097 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2019 Hotel Alba **** Sunny Beach — scris în 01.08.19 de melyndaro din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Peste aşteptări — scris în 02.09.16 de camy03 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un sejur... de nerepetat — scris în 17.08.16 de nemesis din ALBA IULIA - nu recomandă