Hotelul Akti Musson este un hotel care mi-a facut o impresie placuta.
Camerele au balcon cu masuta si scaune, baie proprie, TV, internet wireless, mini-frigider si sunt aerisite. Camera 102 unde am fost cazati este pe partea cu strada, nu bate soarele tare in ea.
Personalul este foarte civilizat, o parte din el vorbeste limba romana.
Curatenia s-a facut zilnic, prosoapele si lenjeria s-au schimbat, de asemenea, zilnic.
La parterul hotelului este un branch al unei agentii de turism, de acolo se pot contracta excursii optionale. Recomandam excursia la Meteora si Salonic.
Hotelul are piscina si un pool-bar ieftin (1 euro frappe-ul/sucul/berea.) Este priza de internet in fiecare camera si wireless, dar wireless-ul incepe sa aiba probleme cu cat te indepartezi de hotspot. Ghidul nostru nostru din Grecia a fost doamna Mandita care este romanca, foarte bine informata si amabila.
Va recomand sa vizitati si tavernele locale pentru a gusta specialitatile din fructe de mare.
Trimis de dragos.dutu in 25.08.12 18:17:46
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dragos.dutu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dragos.dutu: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2023 Akti Muson Hotel — praf și pulbere!!! Feriți-va de el!!! — scris în 18.08.23 de ux130399 din ALBA IULIA - nu recomandă
- Apr.2023 O vacanta de neuitat — scris în 27.04.23 de Ștefan1977 din GRIVIţA [IL] - RECOMANDĂ
- Jan.2022 Cel mai groaznic revelion din istorie — scris în 02.01.22 de CristianaTeo din BUCURESTI
- Jul.2019 Un hotel in care nu as reveni nici gratis... — scris în 15.07.19 de MihaiBv din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2019 Prima vacanţă în Grecia — scris în 01.07.19 de costyy † din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Superb de jalnic — scris în 12.07.17 de Raulmadrid din TIMISOARA - nu recomandă
- Jan.2017 Esec sau mizerie organizatorica — scris în 07.01.17 de HORICA62 din BRAşOV - RECOMANDĂ