Paralia cu [o agentie controversata]
Impresia mea este ca cei care au postat aici au fost ghinionisti. Doar ce am revenit de la Paralia si chiar m-am simtit bine. Hotelul Akti Musson nu arata chiar de 4 stele dar este ok (curatenie se face zilnic). Nu prea am timp sa detailez dar impresia generala a fost: OK.
Poate o sa revin.
Sejurul a fost organizat de o agentie [CONTROVERSATA], care in ciuda celor gasite pe net despre ea, a fost absolut OK.
Trimis de reddogforever* in 04.08.09 12:29:57
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (reddogforever*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
cuminte, reddoggy! -- AmFostAcolo. ro este un site pentru recomandari de sejururi, si nu de reclama ptr agentii. Am o impresie "ascutita" ca ai scris cele cateva randuri de mai sus DOAR pentru a aranja ceva ape, pe-acolo pe la agentie
Daca gresesc, corecteaza-ma cu impresii detaliate. Again, despre sejur, nu despre agentie!
ce-i intre [] in textul de mai sus a fost ajustat de webmaster-i.
Draga webmaster, intentia mea nu a fost alta decat de a clarifica un singur aspect referitor la acea agentie "controversata" si anume ca nu este teapa (cel putin nu a fost in cazul meu) in ciuda tuturor celor postate pe net. Daca ai impresia ca mesajul meu are si alte substraturi decat ca declaratie a unui client satisfacut atunci nu imi ramane decat sa-ti aplaud initiativa de a posta numele agentiei numai in context defaimator... oare tu ai vreun interes ascuns si partizan altora?
[text editat de autor in review; mutat aici, pentru continuitate & lizibilitate - nota webmaster]
HAIDA-DE!
ia sa vedem cat de clare ti-au fost intentiile - ai scris 3-4 randuri, cu informatii cvasi-zero despre hotel Mukti, din "lipsa de timp". In mod paradoxal, aceeasi "lipsa de timp" ti-a permis, totusi, sa adaugi de 15 ori mai multe info despre agentia "controversata".
Personal, consider extrem de evidente legaturile tale cu aceasta agentie.
Iar contextul "defaimator" [) nu este decat un extras din textul tau, remember? ] este, daca vrei, o "invitatie" la adresa altor eventuali amatori de asemenea posturi, cu o reclama atat de stravezie incat nu ma feresc sa o cataloghez "impertinenta".
pt. webmaster
Cred ca ar trebui sa stabilim un lucru si anume ca in prima mea interventie am folosit doar ultimul alineat (cu aprox 10 cuvinte)pt a face referire la agentie (sau la serviciile ei) si acea referire a fost "absolut ok" si nu ceva de genul:"ireprosabil,fantastic etc..".
Referirile ulterioare au venit in contextul in care simpla mea impresie a fost interpretata gresit iar interventia ta la commenturile mele a fost de o impertinenta crasa in conditiile in care "iti fac trafic" pe site.
Sper sa intelegi interventiile mele ulterioare ca fiind "to make a point" cu referire la intentia mea si nimic altceva "straveziu".
Daca tot nu ai inteles, atunci...
daca ar fi fost doar acolo, probabil ca nu aveam nimic de reprosat - sunt zeci/sute de astfel de mentiuni in reviews-urile de pe site. Dar referirea ta era, in primul rand, chiar in titlu! In al doilea rand, raportul "info despre hotel/sejur" versus "info despre agentie" era COVARSITOR in favoarea ultimeia.
Iar daca cumva nu ai nici o legatura cu agentia, chiar nu vad de ce te-ar deranja "contextul" - repet, termenul a fost RE-folosit de mine din textul TAU - nu-mi aduc aminte sa fi pomenit anterior cineva ceva despre agentia la care faci referire (cel putin nu la acest hotel, in mod sigur, am verificat)
Bottom line: repet (si subliniez ca m-as bucura sa se-ntample) - daca doresti sa-mi demonstrezi c-am intrepretat gresit, scrie impresii de acolo, despre hotel, statiune si sejur in general si ingropam, fara probleme, subiectul controversei.
- Aug.2023 Akti Muson Hotel — praf și pulbere!!! Feriți-va de el!!! — scris în 18.08.23 de ux130399 din ALBA IULIA - nu recomandă
- Apr.2023 O vacanta de neuitat — scris în 27.04.23 de Ștefan1977 din GRIVIţA [IL] - RECOMANDĂ
- Jan.2022 Cel mai groaznic revelion din istorie — scris în 02.01.22 de CristianaTeo din BUCURESTI
- Jul.2019 Un hotel in care nu as reveni nici gratis... — scris în 15.07.19 de MihaiBv din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2019 Prima vacanţă în Grecia — scris în 01.07.19 de costyy † din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Superb de jalnic — scris în 12.07.17 de Raulmadrid din TIMISOARA - nu recomandă
- Jan.2017 Esec sau mizerie organizatorica — scris în 07.01.17 de HORICA62 din BRAşOV - RECOMANDĂ