buna... anul acest am fost in concediu in paarlia katerini. vreau sa va spun ca fost o alegere de moment. din momentul in care mi_am facut rezervarea tuturor celor care le ziceam ca merg acolo imi spuneau cat de proasta a fost alegerea mea, ca sunt plin de romani, ca este o statiune galagioasa si asa mai deparete. dupa care am intrat pe diferite saituri sa vad comenturile si parerile despre hotel... groasnice toate...
a venit si ziua plecari inima era in mine ca un puric. intradevar drumul pana acolo este obositor, dar alegerea a fost a noastra sa mergem cu autocarul deci nu am ce spune... intr-un final am ajuns in paralia, autocarul te lasa la colt la 20 metri de hotel.
prima inpresie mi-a placut, cazarea nu a durat mai mult de 15 minute, asteptat momentul sa intru i camera sa vad cum este. vreau sa va spun ca am ramas placut surprinsa, era curatenie, aveam prosoape curate, cearceafuri curate. in fiecare zi se facea curatenie si iti punea alte prosoape si asternuturi, totul era in regula.
intradevar macarea de dimineata nu este cea mai buna si cafeaua la fel. cina sa zicem ca este aceptabila...
vreau sa va spun ca este o statiune de familie multe magazine alimentare din care iti poti cumpara ce iti doresti.
plaja foarte curata cu o apa curata in care puteai sa mergi 100metri si apa iti era pana la brau. din punctul meu de vedere in aceasta statiune nu trebuie sa mergi decat cu geanta pe umar, iti poti cumpara tot de acolo...
am scris acest comment deoarece am citit atat de multe commenturi rautacioase incat multi oameni sunt dusi in eroare.. la o suma asa mica pe care o plateste pt concediu la ce se asteapta cei care au scris pareri atat de rele.
sincer eu una va recomand sa mergeti sa vizitati paralia... la akti musson... minusul este mancarea de dimineata. sa nu va fie frica in locul in care este amplasat hotelul nu este galagie deloc,. cai care au scris asa ceva nu au fost acolo...
plaja este la 2 minute de hotel.
in excursile pe care le promveaza nu va recomand sa mergeti, ii o pierdere de timp, doar la atena acolo aveti de castigat. nu ezitati sa mergeti
Trimis de ariaana in 07.12.11 18:55:46
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ariaana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ariaana: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2023 Akti Muson Hotel — praf și pulbere!!! Feriți-va de el!!! — scris în 18.08.23 de ux130399 din ALBA IULIA - nu recomandă
- Apr.2023 O vacanta de neuitat — scris în 27.04.23 de Ștefan1977 din GRIVIţA [IL] - RECOMANDĂ
- Jan.2022 Cel mai groaznic revelion din istorie — scris în 02.01.22 de CristianaTeo din BUCURESTI
- Jul.2019 Un hotel in care nu as reveni nici gratis... — scris în 15.07.19 de MihaiBv din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2019 Prima vacanţă în Grecia — scris în 01.07.19 de costyy † din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Superb de jalnic — scris în 12.07.17 de Raulmadrid din TIMISOARA - nu recomandă
- Jan.2017 Esec sau mizerie organizatorica — scris în 07.01.17 de HORICA62 din BRAşOV - RECOMANDĂ