O pensiune romantica
Am fost la aceasta pensiune de 2 ori si ma gandesc sa mai ajung. De fiecare data m-a intampinat aceeasi atmosfera romantica. D
ar sa incepem cu inceputul: Am facut rezervare prin e-mail, am platit avans prima noapte de cazare si cand a venit ziua de cazare am pornit la drum. Despre drumul pana acolo ce sa va povestesc? Ca niciodata nu ma satur sa admir frumusetea culoarului Rucar-Bran fie ca-l vad iarna, primavara sau vara.
Pensiunea se afla in sat Pestera, zona Bran-Moieciu. Cum intri in Moieciu dinspre Fundata, mergi 3 km si faci stanga (este indicator cu sat Pestera) si incepi sa urci pe un drum asfaltat deasupra norilor. Pensiunea se afla la strada principala pe partea stanga si are o parcare mica in fata pe partea dreapta a drumului.
De cum intri in pensiune te intampina atmosfera romantica. La parter se afla un restaurant nu foarte mare, cu mese de 2 persoane si o masa sau doua de 4-6 persoane.
Restaurantul are semineu care este aprins in zilele friguroase, sfesnic cu lumanari la fiecare masa, muzica romantica, tablouri frumoase pe pereti si vedere spre terasa din spatele pensiunii. Terasa are vedere superba la muntii Piatra Craiului.
Mancarea este foarte buna, servita de Dani care ne primeste cu zambetul pe buze si ne face si receptia camerei.
Camerele (am stat o data la parter si o data la etaj) sunt intime, paturi cu baldachin, asternuturi albe ca zapada, calduroase. Baia spatioasa, cu cabina de dus, foarte curata si dotata cu tot ce trebuie (gel de dus, sapun lichid, periute si pasta de dinti, casca de par).In camera si in baie miroase ff frumos. De la fereastra camerei vedeam Muntii Bucegi acoperiti de zapada.
Serviciile in pensiune sunt fara repros. Personalul este foarte amabil si atent cu oaspetii pensiunii. Multa liniste in jur, atmosfera romantica, frumusetea lucurilor, atentia pesonalului sunt lucruri care te fac sa-ti doresti sa te intorci.
Zona este deosebit de frumoasa si in apropriere poti vizita satul Magura si prapastile Zarnestilor care sunt impresionante.
Recomand din tot sufletul aceasta pensiune pentru persoanele care doresc sa se bucure de frumusetea naturii intr-un cadru de mult bun gust incarcat de romantism.
Trimis de alar in 05.07.15 17:57:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.50133800 N, 25.29581900 E - CONFIRMATE
- May.2016 Pensiunea Prestige... ?!!! — scris în 01.06.16 de iunie12 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Foarte placut, insa departe de impecabil — scris în 28.08.15 de popescub din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 O experienta de vis — scris în 19.01.15 de MaryMihai din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Un colt de rai, o oaza de liniste — scris în 22.10.14 de Nixtor din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Wekeend de vis, relaxare si romantism — scris în 17.01.14 de pishkotzel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 O experienta excelenta — scris în 13.05.13 de nichita102 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Un revelion ca in povesti — scris în 05.01.13 de Varga ramona din TIRGU SECUIESC - RECOMANDĂ