Relaxare totala, fara griji si fara stres
in aceasta vara am fost la Aeolis cazata si a fost superb cu o priveliste de ne descris, pe o parte marea iar de cealalta muntele cu maslini. cine spune ca nu e frumos se insala. iar mancarea este din belsug de toate si pe toate gusturile, am sa ma reintorc cu drag aici.
Aici poti sa inchiriezi scutere, masina si poti sa vizitezi diferite locuri, precum manastirea Sf Arhangheli unde este un loc superb, maicutele de aici te intampina cu rahat facut in manastire, apoi este plaja Golden Beach cea mai frumoasa de pe insula.
Hotelul are un ghid pentru diferite informatii pe durata sejurului care organizeaza diferite excursii. Parerea mea este ca merita vazut acest colt de rai,
vizitati si o sa va convingeti nu va luati dupa gurile rele ca va deruteaza cum ma derutat si pe mine ceia ce mia dat o stare de stres pana sa ajung acolo.
Trimis de georgetapopa in 28.11.13 20:53:42
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgetapopa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.58135900 N, 24.66519100 E - CONFIRMATE
@georgetapopa: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Sep.2018 Daca vrei odihna vino la Aeolis — scris în 17.09.18 de Manukris din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Excelent — scris în 03.09.18 de alive2sin din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Recomand, raport calitate-pret peste asteptari — scris în 10.10.16 de DeliaT din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Am fost acolo — scris în 22.06.16 de ari1960 din BUFTEA - nu recomandă
- Aug.2015 O experienta neplacuta — scris în 14.08.15 de ioanamihaiu* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Dezamagire si mizerie — scris în 13.08.15 de marymax din ZALAU - nu recomandă
- Jul.2015 Dezamagire — scris în 30.07.15 de Sdumi din BUCUREşTI - nu recomandă